Muzički festivali širom Srbije

Lista velikih događaja za leto 2019 zbog koje nećete poželeti da napustite zemlju, a mnogi će zbog vrhunske atmosfere letovati upravo u Srbiji

Nedelja 30. jun 2019.

cover image

Od početka jula do kraja avgusta. Od severa do juga. Letnji muzički festivali samo što nisu počeli. Biće apsolutno nezaboravno. Spremajte se za top 5 festivala u Srbiji koje ne smete propustiti.

Exit - Novi Sad

Prvi veliki događaj je zakazan za period od 4. do 7. jula. Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu je tradicionalno mesto održavanja žurke bez prestanka. Exit 2019 je pozvao u goste muzičare iz gotovo svakog žanra.

Lovefest - Vrnjačka banja

Marco Carola, Joseph Capriati, Guy Gerber, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Dejan Milićević, Kristijan Molnar, Ilija Đoković, Lale, Bajaga i instruktori, Dubioza kolektiv, Surreal i mnogi drugi će prodefilovati na pet bina od 1. do 3. avgusta na festivalu Lovefest 2019. Tehno, rok, rep. Šta god da poželite, čekaće vas na istoj lokaciji.

Nisville Jazz Festival - Niš

Međunarodna smotra džeza počinje 2. avgusta i trajaće do 11. avgusta. Najveći džez festival u ovom delu Evrope se ove održava po 25. put. Provereno kvalitetna muzika i bogati prateći program će okupiti desetine hiljada ljudi iz svih krajeva. Uživajte!


Dragačevski sabor trubača - Guča

Guča 2019 se održava od 8. do 11. avgusta. Na ovoj manifestaciji nema muzičkih niti bilo kakvih podela. Svi dišu kao jedan. Svi igraju uz trubače. Truba non-stop pod otvorenim nebom i nezaobilazni domaći specijaliteti na svakom koraku prave ludnicu o kojoj piše ceo svet. Ne čitajte, posetite autentičan srpski festival.

Beer Fest 2019 - Beograd

Najbolji način da se isprati još jedna fenomenalna sezona provoda je - još mnogo provoda. Muzika, pretežno rok i pivo će od 14. do 18. avgusta vladati Beogradom. Park Ušće će za četiri dana ugostiti više od 120 izvođača. Pet bina i bezbroj piva. Za najbolje uspomene više ništa i nije potrebno.