Вечера за Осми март

Романтична вечера. Излазак са омиљеним женским друштвом. Провод са најбољим другарицама. Међународни дан жена јесте посебан дан и заслужује максималну организацију

Среда 06. мар 2019.

cover image

Нема дилеме да ли се Осми март прославља или не. Једина оправдана сумња је како обележити једини званичан празник не лепшег, не ни слабијег, већ пола који мења свет. И не само данас. Одувек је тако. Само жене знају како се боре са свим изазовима, сваког дана. Зато само ви, који познајете све те дивне даме знате како да их одушевите за њихов дан. Проверен рецепт је одлазак на вечеру.

Романтична вечера је увек добар избор. Уз поклон пажње, добићете заузврат чувену криву линију која исправља све. Све за њен осмех је парола правих џентлмена. Међу бројним романтичним ресторанима сигурно ћете пронаћи идеалан. Још само ви да будете идеална пратња и вече ће бити загарантовано перфектно.


Она воли гламур и све нај. Не покушавајте да промените ове стандарде већ будите гости у неком од елитних ресторана. Покажите да су њене жеље за вас императив. Није тренутак да балансирате између штедње и потрошње. Буџет ће преживети један овакав излазак. Ако ваша дама поред луксуза цени и оригиналност, обавезно погледајте и листу ексклузивних ресторана. Спој савршених елемената и одличне гастрономије ће учинити чуда.

Осми март није само празник за девојке, веренице и супруге. Мајке, сестре и баке су једнако важне. Ништа мање битне нису ни ћерке. Уколико имате бројну женску фамилију, за вас су идеални породични ресторани. Прилагођени су свим генерацијама и испуњавају све захтеве. Од природно цеђених сокова и бојанки за принцезе, до квалитетних оброка без скривених калорија за свако доба и веома важно, великих столова за бројно друштво. Изведите их све заједно и бићете њихов херој.

Предрасуде одавно не постоје. Поготово она да жене не пију пиво. Ко још увек није обавештен, пабови и пивнице су места за оба пола. Још тачније - за све који воле пиво. У ери никада веће популарности ових локала, понуда пива ће размазити ваша непца као што никада раније није било могуће. Праве жене знају како се проводи. Више не чекају принца на белом коњу већ хватају за руку најбољу другарицу и одлазе на место где се сервира њихово омиљено пиће.

Одавно знате коју даму изводите за Осми март. Сада знате и где. Направите места за нове заједничке успомене и уживајте у празничној атмосфери.