Večera za Osmi mart

Romantična večera. Izlazak sa omiljenim ženskim društvom. Provod sa najboljim drugaricama. Međunarodni dan žena jeste poseban dan i zaslužuje maksimalnu organizaciju

Sreda 06. mar 2019.

cover image

Nema dileme da li se Osmi mart proslavlja ili ne. Jedina opravdana sumnja je kako obeležiti jedini zvaničan praznik ne lepšeg, ne ni slabijeg, već pola koji menja svet. I ne samo danas. Oduvek je tako. Samo žene znaju kako se bore sa svim izazovima, svakog dana. Zato samo vi, koji poznajete sve te divne dame znate kako da ih oduševite za njihov dan. Proveren recept je odlazak na večeru.

Romantična večera je uvek dobar izbor. Uz poklon pažnje, dobićete zauzvrat čuvenu krivu liniju koja ispravlja sve. Sve za njen osmeh je parola pravih džentlmena. Među brojnim romantičnim restoranima sigurno ćete pronaći idealan. Još samo vi da budete idealna pratnja i veče će biti zagarantovano perfektno.


Ona voli glamur i sve naj. Ne pokušavajte da promenite ove standarde već budite gosti u nekom od elitnih restorana. Pokažite da su njene želje za vas imperativ. Nije trenutak da balansirate između štednje i potrošnje. Budžet će preživeti jedan ovakav izlazak. Ako vaša dama pored luksuza ceni i originalnost, obavezno pogledajte i listu ekskluzivnih restorana. Spoj savršenih elemenata i odlične gastronomije će učiniti čuda.

Osmi mart nije samo praznik za devojke, verenice i supruge. Majke, sestre i bake su jednako važne. Ništa manje bitne nisu ni ćerke. Ukoliko imate brojnu žensku familiju, za vas su idealni porodični restorani. Prilagođeni su svim generacijama i ispunjavaju sve zahteve. Od prirodno ceđenih sokova i bojanki za princeze, do kvalitetnih obroka bez skrivenih kalorija za svako doba i veoma važno, velikih stolova za brojno društvo. Izvedite ih sve zajedno i bićete njihov heroj.

Predrasude odavno ne postoje. Pogotovo ona da žene ne piju pivo. Ko još uvek nije obavešten, pabovi i pivnice su mesta za oba pola. Još tačnije - za sve koji vole pivo. U eri nikada veće popularnosti ovih lokala, ponuda piva će razmaziti vaša nepca kao što nikada ranije nije bilo moguće. Prave žene znaju kako se provodi. Više ne čekaju princa na belom konju već hvataju za ruku najbolju drugaricu i odlaze na mesto gde se servira njihovo omiljeno piće.

Odavno znate koju damu izvodite za Osmi mart. Sada znate i gde. Napravite mesta za nove zajedničke uspomene i uživajte u prazničnoj atmosferi.