Летњи биоскоп на Врачару

Поново ради биоскоп! Уживање у лету под отвореним београдским небом траје читавог месеца

Четвртак 02. авг 2018.

cover image

Лето, кокице, благи поветарац, велико платно и велике приче. Као на филму. И управо тако готово месец дана, до 27. августа на најлепшим локацијама у граду – платоу испред Храма Светог Саве и на Калемегдану - Летњи биоскоп.

Најбољи филмови светске продукције који су заслужили да се зову класици су на репертоару овог највећег градског биоскопа сваког петка, суботе и недеље од 20:00. Репертоар је намењен и деци и одраслима. Током трајања филмске манифестације ће бити приказано укупно 38 пројекција. Прохујало са вихором, Доктор Живаго и филм о животу Исуса Христа су само неки од наслова које ћете ретко где гледати у друштву као некад. Љубитељи најновије седме уметности ће имати разлог да дођу јер су филмови новијег датума такође на репертоару.

Богати пратећи програм велике манифестације се организује сваког дана. Културно-едукативни садржаји, представе за децу, анимирани и синхронизовани цртани филмови, тематске журке, концерти и квалитетне радионице за све генерације ће бити у фокусу од понедељка до четвртка, у периоду када су филмови на паузи.