Letnji bioskop na Vračaru

Ponovo radi bioskop! Uživanje u letu pod otvorenim beogradskim nebom traje čitavog meseca

Četvrtak 02. avg 2018.

cover image

Leto, kokice, blagi povetarac, veliko platno i velike priče. Kao na filmu. I upravo tako gotovo mesec dana, do 27. avgusta na najlepšim lokacijama u gradu – platou ispred Hrama Svetog Save i na Kalemegdanu - Letnji bioskop.

Najbolji filmovi svetske produkcije koji su zaslužili da se zovu klasici su na repertoaru ovog najvećeg gradskog bioskopa svakog petka, subote i nedelje od 20:00. Repertoar je namenjen i deci i odraslima. Tokom trajanja filmske manifestacije će biti prikazano ukupno 38 projekcija. Prohujalo sa vihorom, Doktor Živago i film o životu Isusa Hrista su samo neki od naslova koje ćete retko gde gledati u društvu kao nekad. Ljubitelji najnovije sedme umetnosti će imati razlog da dođu jer su filmovi novijeg datuma takođe na repertoaru.

Bogati prateći program velike manifestacije se organizuje svakog dana. Kulturno-edukativni sadržaji, predstave za decu, animirani i sinhronizovani crtani filmovi, tematske žurke, koncerti i kvalitetne radionice za sve generacije će biti u fokusu od ponedeljka do četvrtka, u periodu kada su filmovi na pauzi.