Летње Илузије у онлајн и офлајн свету

У јеку летњег распуста, куда са децом је најчешће питање. Сада знате одговор и спремите се да уживате породично

Субота 20. јул 2024.

cover image

Музеј Илузија Београд са задовољством најављује Лето Илузија - серију узбудљивих и интерактивних активности који ће у периоду од 7. јула до 30. августа пружити забаву и едукацију за све узрасте.

Овогодишње Лето Илузија се састоји од:

- јединственог едукативног програма "Илузије у онлајн и офлајн свету" који ће се одржавати средом и недељом од 18:00;

- породичног програма "Летње мозгаонице" који ће се одржавати суботом и недељом од 12:00 до 17:00 и

- Happy Monday - сваког понедељка породице очекује попуст у висини од 20% на породичне улазнице.

Овог лета у музеју вас очекује потпуно јединствен програм "Илузије у онлајн и офлајн свету" кроз који ће посетиоци имати прилике да кроз истраживање музејских експоната сазнају више о безбедности у дигиталном окружењу, а затим да се уз помоћ Агапе карти додатно повежу са блиским особама изван дигиталног света.

Јединственост овог програма је то што пружа практичне савете и алате за заштиту на интернету док истовремено промовише вредности као што су блискост и међусобно разумевање. Пажљиво је осмишљен за родитеље, децу и све остале посетиоце са циљем да их, са једне стране, едукује о важности сигурног понашања на интернету и да их, са друге стране, повеже кроз интерактивна и забавна Агапе питања, стварајући тако чвршће везе у стварном свету.

Посетиоци ће имати прилике да буду део традиционалних тура музеја поводом Теслиног рођендана "Путевима науке Тесле и Ајнштајна" и Међународног дана леворуких. Посебно изненађење овог лета је низ вечерњих догађаја креираних за опуштање и дружење у амбијенту музеја.

Број места на турама је ограничен, те је потребно резервисати своје место на време. За додатне информације о ценама и тачне датуме догађаја позивамо вас да пратите новости на друштвеним мрежама и веб страници музеја www.muzejiluzija.rswww.muzejiluzija.rs.

Фотографија: Музеј Илузија