Савршени ресторани за пролеће 2018

Пролеће буди организам. Препоручује се редован гастрономски хедонизам

Петак 23. мар 2018.

cover image

Без обзира на временске прилике, чињеница да је пролеће стигло у град даје нову енергију. Жеља за уживањем се појачава. Потреба да се борави ван куће такође. У Београду је веома важно да проводите време у ресторанима. Сјајна места у пролећно време доносе нове специјалитете и последње трендове право у ваш тањир. Уживање какво само квалитетна храна може да донесе ступа на снагу. Одмах.

1. Салаш 034

Где осетити чари пролећа ако не у природном окружењу. Гардош, Дунав, ветар у коси и ето перфектног тренутка. Војвођанске гастро чаролије ће пробудити успаване лептириће у стомаку. Кнедле са шљивама посебно. А како сезона буђења иницира иновације, поручите кнедле али са кајсијама. Слатко да слађе не може бити.


2. Ружо моја

Ресторан о коме ће се тек причати. Ништа fancy, ништа глобализација. Само традиција и искрено гостопримство. Савски кеј је обавезна зона за уживање у првим сунчаним данима. Домаћа кухиња и атмосфера као код куће ће угрејати и дух и тело. Док упијате витамин Д, истражите све оне неправедно запостављене укусе из правих српских кухиња. Опуштена атмосфера уз природне лепоте.

3. City Garden

Повратак у центар града. На трећем спрату веома популарног тржног центра Рајићева се налази место за идеално уживање. Издигнут, изолован од уобичајених звукова за центар, пружа поглед какав се ретко може пронаћи. Београд на длану. Мени је просто савршен. Од брзих оброка до правих гурманских специјалитета - све је у понуди. Нова адреса за светски познати ужитак, на београдски начин.