Savršeni restorani za proleće 2018

Proleće budi organizam. Preporučuje se redovan gastronomski hedonizam

Petak 23. mar 2018.

cover image

Bez obzira na vremenske prilike, činjenica da je proleće stiglo u grad daje novu energiju. Želja za uživanjem se pojačava. Potreba da se boravi van kuće takođe. U Beogradu je veoma važno da provodite vreme u restoranima. Sjajna mesta u prolećno vreme donose nove specijalitete i poslednje trendove pravo u vaš tanjir. Uživanje kakvo samo kvalitetna hrana može da donese stupa na snagu. Odmah.

1. Salaš 034

Gde osetiti čari proleća ako ne u prirodnom okruženju. Gardoš, Dunav, vetar u kosi i eto perfektnog trenutka. Vojvođanske gastro čarolije će probuditi uspavane leptiriće u stomaku. Knedle sa šljivama posebno. A kako sezona buđenja inicira inovacije, poručite knedle ali sa kajsijama. Slatko da slađe ne može biti.


2. Ružo moja

Restoran o kome će se tek pričati. Ništa fancy, ništa globalizacija. Samo tradicija i iskreno gostoprimstvo. Savski kej je obavezna zona za uživanje u prvim sunčanim danima. Domaća kuhinja i atmosfera kao kod kuće će ugrejati i duh i telo. Dok upijate vitamin D, istražite sve one nepravedno zapostavljene ukuse iz pravih srpskih kuhinja. Opuštena atmosfera uz prirodne lepote.

3. City Garden

Povratak u centar grada. Na trećem spratu veoma popularnog tržnog centra Rajićeva se nalazi mesto za idealno uživanje. Izdignut, izolovan od uobičajenih zvukova za centar, pruža pogled kakav se retko može pronaći. Beograd na dlanu. Meni je prosto savršen. Od brzih obroka do pravih gurmanskih specijaliteta - sve je u ponudi. Nova adresa za svetski poznati užitak, na beogradski način.