Луксузни апартмани у Београду

Специјално дизајниран комфор највишег нивоа у сваком делу града

Четвртак 22. мар 2018.

cover image

Апартмански смештај је посебно атрактиван када су актуелна city break путовања. Кратак боравак у Београду је само увертира за наредну, дужу посету јер престоница Србије не може да се обиђе за продужени викенд. Када пожелите да сваки тренутак буде посебан, резервишите луксузни апартман и осетите магију врхунског хедонизма.


1. Lazar Lux

Дизајн од кога застаје дах. Модерна техника, простране просторије и све оно што се описује као лепо се налази на овој адреси. Ви и само ви сте у центру пажње. Иако нисте у централног градској зони, итекако имате шта да радите у близини ове величанствене грађевине.

2. Central Park Residence

Градски ритам на корак од апартамана. Осим што сте у току са свим дешавањима, уживање у "четири зида" је максимално. Перфектно креиран простор са богатим пратећим садржајем пружа много више од уобичајеног боравка. Изразито светао апартман са великим собама и веома модерним купатилом и кухињом. Једноставно, must visit.


3. Savamala Lux

Адреса за путнике-клабере који инстистирају на луксузу. Када резервишете сепаре у познатом клубу, ред је да уживате и у току дана. У овом апартману доживећете софистициране и баш отмене тренутке. Посебно док се опуштате у најмодернијој кади. Савамала је посебан део града. Управо овде се живи и проводи на спекакуларан начин. Уверите се и сами.

4. Belgrade River Front

Прави апартман за посетиоце који обожавају природу. Из сваке савршено уређене просторије се пружа поглед на реку и кеј. Апсолутна дистанца од буке, на пар минута вожње до центра Београда. Дунав на длану, идеално друштво и квалитетан распоред активности и провода су све што вам је потребно.