Luksuzni apartmani u Beogradu

Specijalno dizajniran komfor najvišeg nivoa u svakom delu grada

Četvrtak 22. mar 2018.

cover image

Apartmanski smeštaj je posebno atraktivan kada su aktuelna city break putovanja. Kratak boravak u Beogradu je samo uvertira za narednu, dužu posetu jer prestonica Srbije ne može da se obiđe za produženi vikend. Kada poželite da svaki trenutak bude poseban, rezervišite luksuzni apartman i osetite magiju vrhunskog hedonizma.


1. Lazar Lux

Dizajn od koga zastaje dah. Moderna tehnika, prostrane prostorije i sve ono što se opisuje kao lepo se nalazi na ovoj adresi. Vi i samo vi ste u centru pažnje. Iako niste u centralnog gradskoj zoni, itekako imate šta da radite u blizini ove veličanstvene građevine.

2. Central Park Residence

Gradski ritam na korak od apartamana. Osim što ste u toku sa svim dešavanjima, uživanje u "četiri zida" je maksimalno. Perfektno kreiran prostor sa bogatim pratećim sadržajem pruža mnogo više od uobičajenog boravka. Izrazito svetao apartman sa velikim sobama i veoma modernim kupatilom i kuhinjom. Jednostavno, must visit.


3. Savamala Lux

Adresa za putnike-klabere koji instistiraju na luksuzu. Kada rezervišete separe u poznatom klubu, red je da uživate i u toku dana. U ovom apartmanu doživećete sofisticirane i baš otmene trenutke. Posebno dok se opuštate u najmodernijoj kadi. Savamala je poseban deo grada. Upravo ovde se živi i provodi na spekakularan način. Uverite se i sami.

4. Belgrade River Front

Pravi apartman za posetioce koji obožavaju prirodu. Iz svake savršeno uređene prostorije se pruža pogled na reku i kej. Apsolutna distanca od buke, na par minuta vožnje do centra Beograda. Dunav na dlanu, idealno društvo i kvalitetan raspored aktivnosti i provoda su sve što vam je potrebno.