Пиће после посла са колегама

Након радног времена се иде право у бар

Петак 19. јан 2018.

cover image

После завршеног посла најважније је повратити изгубљену енергију. За ову активност је неопходно одабрати добро место и право друштво. Колеге са посла су нам често ближи пријатељи него они са титулом нај. Много више времена проводимо у њиховом присуству, споразумевамо се и без много речи и смејемо до суза и најмањим ситницама. Разговори ван канцеларије, без шефова и службених телефона су срећни моменти. Проведите их на правој адреси.


1. Годо

Сплав на новобеоградском кеју је одлична опција за све који живе и раде са ове стране реке. Савски кеј је током целе године активан због савршеног баланса између уређене природе и релаксирајуће Саве. Баш ту, пред крај блокова већ дуго постоји идеално место за уживање. Велики столови пружају довољно простора да се сместе сви без стискања и држања ствари у торби. Перфектно уклопљен висок ниво услуге и опуштена атмосфера која влада отклањају умор и монотонију у тренутку. Ако је заказао кетеринг на послу, погледајте јеловник. Овде све функционише у најбољем смислу.


2. Д бар

Дорћол се једноставно воли. Лоше време и гужва по саобраћају не могу ништа жељи да се време проводи у овом делу града. Велики број вредних људи је баш овде лоциран. Труд увек треба наградити и то веома често. Способни не очекују похвале и тапшање по рамену већ сами организују провод поводом својих малих победа. Када на послу имате друштво које размишља исто као и ви - победнички, онда је сваки успешан дан разлог за славље. Д бар има исти такав став. Свака кафа, коктел или префињено пиће се служи на савршен начин. Тим који побеђује се увек пронађе. Зато је овде велика гужва након радног времена.

3. Радост - Pizza Cabaret & Disco Grill

Место које подједнако даје на значају пићу, храни и музици. Ако сте добили новог колегу, ово је сјајно место да се боље упознате. Одабрани хитови из ере лепших времена ће опустити све присутне. Комфор и сјајна услуга ће додатно појачати позитиван ефекат. Ако сте дошли да прославите крај успешне недеље опустите се максимално и одавде крените у освајање Савамале и познатих места за ноћни излазак.


4. Бесна Мачка Дели Бистро

Када би мушки члан тима довео своје колегинице овде на кафу, не би морао ништа да ради до краја своје каријере. Место које су припаднице женског пола сврстале у топ места за пиће у Београду. Тотално "шашав" ентеријер са много, много занимљивих детаља пали све моторе у организму и враћа осмех на лице. Чини се да зидови инспиришу на причу без краја. Десерти из менија поготово. Бар за све љубитеље другачијег амбијента.