Piće posle posla sa kolegama

Nakon radnog vremena se ide pravo u bar

Petak 19. jan 2018.

cover image

Posle završenog posla najvažnije je povratiti izgubljenu energiju. Za ovu aktivnost je neophodno odabrati dobro mesto i pravo društvo. Kolege sa posla su nam često bliži prijatelji nego oni sa titulom naj. Mnogo više vremena provodimo u njihovom prisustvu, sporazumevamo se i bez mnogo reči i smejemo do suza i najmanjim sitnicama. Razgovori van kancelarije, bez šefova i službenih telefona su srećni momenti. Provedite ih na pravoj adresi.


1. Godo

Splav na novobeogradskom keju je odlična opcija za sve koji žive i rade sa ove strane reke. Savski kej je tokom cele godine aktivan zbog savršenog balansa između uređene prirode i relaksirajuće Save. Baš tu, pred kraj blokova već dugo postoji idealno mesto za uživanje. Veliki stolovi pružaju dovoljno prostora da se smeste svi bez stiskanja i držanja stvari u torbi. Perfektno uklopljen visok nivo usluge i opuštena atmosfera koja vlada otklanjaju umor i monotoniju u trenutku. Ako je zakazao ketering na poslu, pogledajte jelovnik. Ovde sve funkcioniše u najboljem smislu.


2. D bar

Dorćol se jednostavno voli. Loše vreme i gužva po saobraćaju ne mogu ništa želji da se vreme provodi u ovom delu grada. Veliki broj vrednih ljudi je baš ovde lociran. Trud uvek treba nagraditi i to veoma često. Sposobni ne očekuju pohvale i tapšanje po ramenu već sami organizuju provod povodom svojih malih pobeda. Kada na poslu imate društvo koje razmišlja isto kao i vi - pobednički, onda je svaki uspešan dan razlog za slavlje. D bar ima isti takav stav. Svaka kafa, koktel ili prefinjeno piće se služi na savršen način. Tim koji pobeđuje se uvek pronađe. Zato je ovde velika gužva nakon radnog vremena.

3. Radost - Pizza Cabaret & Disco Grill

Mesto koje podjednako daje na značaju piću, hrani i muzici. Ako ste dobili novog kolegu, ovo je sjajno mesto da se bolje upoznate. Odabrani hitovi iz ere lepših vremena će opustiti sve prisutne. Komfor i sjajna usluga će dodatno pojačati pozitivan efekat. Ako ste došli da proslavite kraj uspešne nedelje opustite se maksimalno i odavde krenite u osvajanje Savamale i poznatih mesta za noćni izlazak.


4. Besna Mačka Deli Bistro

Kada bi muški član tima doveo svoje koleginice ovde na kafu, ne bi morao ništa da radi do kraja svoje karijere. Mesto koje su pripadnice ženskog pola svrstale u top mesta za piće u Beogradu. Totalno "šašav" enterijer sa mnogo, mnogo zanimljivih detalja pali sve motore u organizmu i vraća osmeh na lice. Čini se da zidovi inspirišu na priču bez kraja. Deserti iz menija pogotovo. Bar za sve ljubitelje drugačijeg ambijenta.