Музички дани на Тргу Републике

Разноврсни жанрови у центру града

Понедељак 25. дец 2017.

cover image

Музички дани на Тргу Републике су манифестација у оквиру дешавања "Београдска зима 2017/18". На најпознатијем тргу у граду од 25. до 28. децембра ће наступати познати домаћи ди-џејеви и музичари. Хип-хоп, рок, поп и електронска музика, распоређена по данима, потпуно бесплатно ће улепшати годину на измаку. Читав догађај је увертира за дочек Нове године у центру Београда.


Први дан - понедељак је резервисан за рок музику. Провод под отвореним небом 25. децембра у 20:00 почиње наступом бенда "The Bangcocks". Лидер бенда Марко Марић ће јаким ритмом и енергичним наступом загрејати атмоферу до тачке кључања. Након сат времена свирке, бину преузимају Texas Flood, а следе их Канда, Коџа и Небојша. Ђорђе Миљеновић бенд затвара рок провод.

Уторак вече ће проћи у хип-хоп стилу. Такође од 20:00 наступају: Исказ, Бвана и незнани лудаци, THC la Familia и за крај - Prti Bee Gee. Наредни дан ће обележити електронска музика и три сјајна ди-џеја. Само за праве клабере на Тргу  у среду наступају Илија Ђоковић, Кристијан Молнар и Данијел Чехранов. Последње вече, четвртак 28. децембар ће обележити поп ноте. Бојана Вунтуришевић, Гитаринет дуо, Ана Станић и Irie FM имају нове песме и сјајне обраде највећих светских хитова са којима ће се представити посетиоцима.