Где изаћи: најбољи pre-party барови у Београду

Представљамо најквалитетнија места за загревање пред луди ноћни провод

Среда 16. авг 2017.

cover image

Београд ноћу врви од места на којима је врхунски провод загарантован. Сваки водич о најбољем клабингу налаже да се пре одласка у жељени клуб, који нуди ноћ пуну узбуђења и чуда, обавезно појавите у бару који ће пружити најбољу увертиру. Места има баш много, а ми Вам доносимо листу занимљивих барова распоређених по најпосећенијим градским зонама.

Немогуће је одабрати само један бар и доделити му титулу најбољи. Велики број места гарантује одличну припрему за велику забаву на најбољи могући начин. Belgrade Beat предлози су настали на основу популарности, посећености и добрих рецензија на друштвеним мрежама и наравно, на личном уверавању. Да ли сте резидент Београда, гост у транзиту, заљубљеник у престоницу који проводи цело лето баш овде, свеједно, обуците омиљену комбинацију и крените у ноћ богату добрим вајбом.

Барови у центру града


Централна градска зона нуди понуду која изазива једино wow! рекацију. Од барова у медитеранском стилу у који су допремљене палме и пратећи тропски садржај, зарад комплетног ефекта, преко места која "вриште" од гламура и луксуза до сасвим уникатних локала са ручно рађеним ентеријером и пажљиво креираном програмском шемом. Ако волите да будете виђени и да Вас виде, Boutique #1 или Boutique #2 су прави избор. Смештени на најпрометнијим пешачким зонама, свакодневно опслужују огроман број домаћих и страних гостију, а налазе се надомак неких од најбољих клубова. Алкохолни и безалкохолни напици по последњим трендовима и велика гужва подижу расположење тачно до оног нивоа који је неопходан за играње до јутра. Уколико поштујете уметност и креативно стваралаштво, бар Блазнавац ће Вас распаметити. Невероватан ентеријер и cool градска екипа креирају атмосферу каква се ретко среће. Незаобилазна улица доброг провода која преферира underground стил, чувена Цетињска, представља бројна места за одличан провод. Барови у којима наступају ди-џејеви, кафе-галерије, живе свирке, опуштено испијање пића на клупи испред локала и још много тога нуди ова зона градске забаве.

Барови на Врачару


За многе омиљен део Београда, Врачар, нуди безброј сјајних места. Прелепе мале улице и старе куће романтичне естетике окружене крошњама старог дрвећа креирају заиста посебну атмосферу. Срце Врачара је локација бројних барова који су у престоницу донели светски стил и провод на најбољи начин. За оне којима је одлазак у град незамислив без доброг пића, квалитетне вечере и музике коју пушта неки од градских ди-џејева, Терминал је најбољи избор. Смештен на платоу испред Храма Светог Саве, представља одличан почетак крстарења кроз ноћ. Ако желите да делите простор са најмодернијим девојкама и згодним момцима, испијате само fancy пића и волите лепа места - Цегер је одличан избор. Ентеријер који кокетира са шиком и природним материјалима, весела атмосфера и сјајан поглед на окружење учиниће да се овде одлично припремите за врелу, летњу ноћ. Преферирате другачији концепт у сваком смислу и одбијате савремене популарне токове? Villa Maska је место за Вас. Уникатан ентеријер, креативно замишљена читава филозофија и велика доза егзотичне мистерије чине главне одлике овог места који нуди несвакидашњи провод.

Барови на води


Лето у пуном сјају је идеално доба године за провод на води. Сплавови у Београду су култна места врхунског провода о којима често пишу светски магазини. Уколико сте се запутили на неки од многобројних, можда је најефикасније да започнете загревање управо на реци. Бројни ди-џејеви истичу како су им управо pre-party журке занимљивије од великих дешавања која трају до касно у ноћ. Велики број најпознатијих артиста наступа баш на овим местима и стварају заиста врхунску атмосферу. Бен Акиба распуст је сплав који је ове сезоне отворио своја врата и представља квалитетну иновацију у свету провода. Опуштена атмосфера, заиста сјајно особље и одлична музика су довољни да се одлично загрејете за неки од оближњих сплавова. Чувено место које је годинама уназад симбол за најбоље коктеле је сплав Круз. Квалитетни коктели по пристојној цени, одличан бит и велика гужва су савршена увертира за ноћ која долази. Black Bar by Azzaro није на реци али јесте уз најпопуларније градско језеро. Налази се на Ади Циганлији и за кратко време колико постоји је окупио велики број гостију који уживају у одличном избору пића, популарним наргилама и музици познатих ди-џејева. Модерно место у коме се окупљају позитивни људи ућиниће почетак провода врхунском забавом.