Gde izaći: najbolji pre-party barovi u Beogradu

Predstavljamo najkvalitetnija mesta za zagrevanje pred ludi noćni provod

Sreda 16. avg 2017.

cover image

Beograd noću vrvi od mesta na kojima je vrhunski provod zagarantovan. Svaki vodič o najboljem klabingu nalaže da se pre odlaska u željeni klub, koji nudi noć punu uzbuđenja i čuda, obavezno pojavite u baru koji će pružiti najbolju uvertiru. Mesta ima baš mnogo, a mi Vam donosimo listu zanimljivih barova raspoređenih po najposećenijim gradskim zonama.

Nemoguće je odabrati samo jedan bar i dodeliti mu titulu najbolji. Veliki broj mesta garantuje odličnu pripremu za veliku zabavu na najbolji mogući način. Belgrade Beat predlozi su nastali na osnovu popularnosti, posećenosti i dobrih recenzija na društvenim mrežama i naravno, na ličnom uveravanju. Da li ste rezident Beograda, gost u tranzitu, zaljubljenik u prestonicu koji provodi celo leto baš ovde, svejedno, obucite omiljenu kombinaciju i krenite u noć bogatu dobrim vajbom.

Barovi u centru grada


Centralna gradska zona nudi ponudu koja izaziva jedino wow! rekaciju. Od barova u mediteranskom stilu u koji su dopremljene palme i prateći tropski sadržaj, zarad kompletnog efekta, preko mesta koja "vrište" od glamura i luksuza do sasvim unikatnih lokala sa ručno rađenim enterijerom i pažljivo kreiranom programskom šemom. Ako volite da budete viđeni i da Vas vide, Boutique #1 ili Boutique #2 su pravi izbor. Smešteni na najprometnijim pešačkim zonama, svakodnevno opslužuju ogroman broj domaćih i stranih gostiju, a nalaze se nadomak nekih od najboljih klubova. Alkoholni i bezalkoholni napici po poslednjim trendovima i velika gužva podižu raspoloženje tačno do onog nivoa koji je neophodan za igranje do jutra. Ukoliko poštujete umetnost i kreativno stvaralaštvo, bar Blaznavac će Vas raspametiti. Neverovatan enterijer i cool gradska ekipa kreiraju atmosferu kakva se retko sreće. Nezaobilazna ulica dobrog provoda koja preferira underground stil, čuvena Cetinjska, predstavlja brojna mesta za odličan provod. Barovi u kojima nastupaju di-džejevi, kafe-galerije, žive svirke, opušteno ispijanje pića na klupi ispred lokala i još mnogo toga nudi ova zona gradske zabave.

Barovi na Vračaru


Za mnoge omiljen deo Beograda, Vračar, nudi bezbroj sjajnih mesta. Prelepe male ulice i stare kuće romantične estetike okružene krošnjama starog drveća kreiraju zaista posebnu atmosferu. Srce Vračara je lokacija brojnih barova koji su u prestonicu doneli svetski stil i provod na najbolji način. Za one kojima je odlazak u grad nezamisliv bez dobrog pića, kvalitetne večere i muzike koju pušta neki od gradskih di-džejeva, Terminal je najbolji izbor. Smešten na platou ispred Hrama Svetog Save, predstavlja odličan početak krstarenja kroz noć. Ako želite da delite prostor sa najmodernijim devojkama i zgodnim momcima, ispijate samo fancy pića i volite lepa mesta - Ceger je odličan izbor. Enterijer koji koketira sa šikom i prirodnim materijalima, vesela atmosfera i sjajan pogled na okruženje učiniće da se ovde odlično pripremite za vrelu, letnju noć. Preferirate drugačiji koncept u svakom smislu i odbijate savremene popularne tokove? Villa Maska je mesto za Vas. Unikatan enterijer, kreativno zamišljena čitava filozofija i velika doza egzotične misterije čine glavne odlike ovog mesta koji nudi nesvakidašnji provod.

Barovi na vodi


Leto u punom sjaju je idealno doba godine za provod na vodi. Splavovi u Beogradu su kultna mesta vrhunskog provoda o kojima često pišu svetski magazini. Ukoliko ste se zaputili na neki od mnogobrojnih, možda je najefikasnije da započnete zagrevanje upravo na reci. Brojni di-džejevi ističu kako su im upravo pre-party žurke zanimljivije od velikih dešavanja koja traju do kasno u noć. Veliki broj najpoznatijih artista nastupa baš na ovim mestima i stvaraju zaista vrhunsku atmosferu. Ben Akiba raspust je splav koji je ove sezone otvorio svoja vrata i predstavlja kvalitetnu inovaciju u svetu provoda. Opuštena atmosfera, zaista sjajno osoblje i odlična muzika su dovoljni da se odlično zagrejete za neki od obližnjih splavova. Čuveno mesto koje je godinama unazad simbol za najbolje koktele je splav Kruz. Kvalitetni kokteli po pristojnoj ceni, odličan bit i velika gužva su savršena uvertira za noć koja dolazi. Black Bar by Azzaro nije na reci ali jeste uz najpopularnije gradsko jezero. Nalazi se na Adi Ciganliji i za kratko vreme koliko postoji je okupio veliki broj gostiju koji uživaju u odličnom izboru pića, popularnim nargilama i muzici poznatih di-džejeva. Moderno mesto u kome se okupljaju pozitivni ljudi ućiniće početak provoda vrhunskom zabavom.