Базени у Београду

Доносимо неколико предлога за рахлађивање од врелог београдског асфалта и представљамо најпопуларније базене

Недеља 23. јул 2017.

cover image

Лето у граду уме да буде заиста врело, а најбољи начин да се расхладите и забавите је одлазак на базен. Разноврсна понуда градских купалишта и ризортова у приватном поседу је из године у годину квалитетнија и заиста је тешко одабрати само једну локацију за летње уживање. Светски тренд организовања журки уз базен се одавно доселио и на сцену дневног клабинга у Београду па тако данас имамо заиста велики избор где је купање уз одличну музику и пратећи садржај уобичајен хепенинг. Фаворити за лето 2017 су базени који се препознају првенствено по перфектној хигијени, затим по додатним активностима и одличним журкама. Пронађите савршен купаћи костим, понесите га уз добро расположење и посетите следеће базене.

П.С. Не заборавите млеко за сунчање.

1. Кенгур ризорт


Модеран комплекс садржи чак три отворена базена. Велики избор безалкохолних и алкохолних пића се сервира из два отворена бара који се налазе уз ивице базена. Још једна предност овог ризорта је и одлична кухиња па тако можете да испробате лагане летње специјалитете док одмарате од пливања. Палме и лежаљке које окружују базене остављају јак утисак да се налазите негде далеко од града. Поред базена за одрасле и одвојеног за децу, постоји и базен за бебе тако да и они најмлађи могу да уживају у летњим чаролијама. Лежаљке су постављене тик уз базен што је реткост на нашим просторима, а ту су бунгалови, укупно 12 као и VIP ложа. Ноћно купање се организује петком када се активира посебна расвета и појачава музика што заједно креира атмосферу одличног клуба под отвореним небом.

2. 25. мај - Милан Гале Мушкатировић


Омиљени базен из богате понуде градских купалишта. Олимпијски, рекреативни и мали базен уз велики број пратећег садржаја идеално расхлађују и релаксирају током врелих летњих дана у центру Београда. Укупан капацитет до 3.500 посетилаца дневно сврстава ову локацију међу места за савршен провод у главној зони градских дешавања. Велика адаптација током 2011. године је донела комфорне лежаљке, сунцобране, дрвене перголе и кафе-бар, а осветљење последње генерације које се активира у вечерњим терминима апосултно одушевљава. Како ништа није препуштено случају, на базену се налази велики број медицинских и безбедносних служби које стоје на располагању свим купачима.

3. Diamond Garden


Спектакуларан комплекс који се налази на само 15 минута вожње од центра града. Елегантни луксуз је визуелни знак распознавања овог места док фантастична услуга и невероватна понуда хране и пића гарантују да када се једном овде нађете, постаћете редован гост. Базен је позициониран у центар прелепог имања и окружен је амбијентом који асоцира на раскош у опуштеном маниру. Изолован од градске буке, нуди перфектан мир и релаксацију. Импресиван шанк испуњава баш све жеље којима ћете утолити жеђ током сунчаних дана. Ресторан са изузетним специјалитетима се налази у оквиру комплекса тако да је и дилема око исхране решена. Дијамантски врт садржи два базена и сигурно је да ћете пронаћи идеално место за себе.