Bazeni u Beogradu

Donosimo nekoliko predloga za rahlađivanje od vrelog beogradskog asfalta i predstavljamo najpopularnije bazene

Nedelja 23. jul 2017.

cover image

Leto u gradu ume da bude zaista vrelo, a najbolji način da se rashladite i zabavite je odlazak na bazen. Raznovrsna ponuda gradskih kupališta i rizortova u privatnom posedu je iz godine u godinu kvalitetnija i zaista je teško odabrati samo jednu lokaciju za letnje uživanje. Svetski trend organizovanja žurki uz bazen se odavno doselio i na scenu dnevnog klabinga u Beogradu pa tako danas imamo zaista veliki izbor gde je kupanje uz odličnu muziku i prateći sadržaj uobičajen hepening. Favoriti za leto 2017 su bazeni koji se prepoznaju prvenstveno po perfektnoj higijeni, zatim po dodatnim aktivnostima i odličnim žurkama. Pronađite savršen kupaći kostim, ponesite ga uz dobro raspoloženje i posetite sledeće bazene.

P.S. Ne zaboravite mleko za sunčanje.

1. Kengur rizort


Moderan kompleks sadrži čak tri otvorena bazena. Veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića se servira iz dva otvorena bara koji se nalaze uz ivice bazena. Još jedna prednost ovog rizorta je i odlična kuhinja pa tako možete da isprobate lagane letnje specijalitete dok odmarate od plivanja. Palme i ležaljke koje okružuju bazene ostavljaju jak utisak da se nalazite negde daleko od grada. Pored bazena za odrasle i odvojenog za decu, postoji i bazen za bebe tako da i oni najmlađi mogu da uživaju u letnjim čarolijama. Ležaljke su postavljene tik uz bazen što je retkost na našim prostorima, a tu su bungalovi, ukupno 12 kao i VIP loža. Noćno kupanje se organizuje petkom kada se aktivira posebna rasveta i pojačava muzika što zajedno kreira atmosferu odličnog kluba pod otvorenim nebom.

2. 25. maj - Milan Gale Muškatirović


Omiljeni bazen iz bogate ponude gradskih kupališta. Olimpijski, rekreativni i mali bazen uz veliki broj pratećeg sadržaja idealno rashlađuju i relaksiraju tokom vrelih letnjih dana u centru Beograda. Ukupan kapacitet do 3.500 posetilaca dnevno svrstava ovu lokaciju među mesta za savršen provod u glavnoj zoni gradskih dešavanja. Velika adaptacija tokom 2011. godine je donela komforne ležaljke, suncobrane, drvene pergole i kafe-bar, a osvetljenje poslednje generacije koje se aktivira u večernjim terminima aposultno oduševljava. Kako ništa nije prepušteno slučaju, na bazenu se nalazi veliki broj medicinskih i bezbednosnih službi koje stoje na raspolaganju svim kupačima.

3. Diamond Garden


Spektakularan kompleks koji se nalazi na samo 15 minuta vožnje od centra grada. Elegantni luksuz je vizuelni znak raspoznavanja ovog mesta dok fantastična usluga i neverovatna ponuda hrane i pića garantuju da kada se jednom ovde nađete, postaćete redovan gost. Bazen je pozicioniran u centar prelepog imanja i okružen je ambijentom koji asocira na raskoš u opuštenom maniru. Izolovan od gradske buke, nudi perfektan mir i relaksaciju. Impresivan šank ispunjava baš sve želje kojima ćete utoliti žeđ tokom sunčanih dana. Restoran sa izuzetnim specijalitetima se nalazi u okviru kompleksa tako da je i dilema oko ishrane rešena. Dijamantski vrt sadrži dva bazena i sigurno je da ćete pronaći idealno mesto za sebe.