Restorani Novi Beograd: Moderna gastronomija

Pravi razlog za dolazak na drugu stranu reke

Petak 23. feb 2018.

cover image

Novi Beograd je dugo bio "onaj tamo deo grada". Nekadašnja spavaona izgrađena na pesku se razvila u najmoderniji deo Beograda. Što zbog posla, što zbog komfora koji je nedostupan u centru, sve više stanovika i turista se opredeljuje za boravak na novoj strani. Popularnost atraktivne gradske opštine konstantno raste, a u velikoj meri, "krivci" su poznati restorani na Novom Beogradu. Gastro priča u savremenom izdanju.


1. Novak

Restoran u koji se podjednako dolazi zbog perfektnih specijaliteta i dubokog naklona prema istaknutom teniseru. Novak Đoković je, osim po neprikosnovenim rezultatima, poznat i po posebnom režimu ishrane. Ukoliko želite da isprobate super zdrave obroke - dobrodošli. Raj za vegane i vegeterijance ali i ljubitelje odličnih deserta i poznatih receptura. Sportski duh u elegantnoj formi vlada Novakovim restoranom.

2. Pizza bar

Pice se u Beogradu dele na Pizza bar i sve ostale. Njihov slogan "Your Happy Place" najbolje opisuje šta ovde možete da očekujete. Prepoznatljivi italijanski i drugi specijaliteti, pozitivna atmosfera i gradski ritam u centru novobeogradskih dešavanja. Mesto koje može da se takmiči sa poslastičarnicama. Da, takvi su slatkiši ovde.


3. So i biber

Tradicija je uvek u trendu. Neverovatno velike porcije poznatih srpskih izjava ljubavi - fantastične hrane, okupljaju veliki broj pobornika proverenog užitka. Ćevapčići, rebarca, sarme, pljeskavice i domaće palačinke kad se spreme kako treba, umeju da zagrle kao najdraže osobe. Sreća se jedino računa ako se deli, a ovde je svaka porudžbina najmanje za dve osobe. Sve smo rekli, pravac na Staro sajmište.