Клупски провод треће суботе у месецу

Где изаћи 19. маја

Среда 16. мај 2018.

cover image

Drum and bass је одличан музички жанр али му техно и хаус "краду" славу. Журке на којима се слуша другачији ритам нису честе у календару дешавања и зато је посебно занимљиво посетити такву ноћну манифестацију. Клуб КПТМ у суботу, 19. маја од 23:00 до 04:00 организује прави парти за љубитеље овог правца под називом "Barely Legal". За провод ће се побринути Codex, Rahmanee, Netics, Senzzor, Dekord, MC Kastiljas и M.C. Bo_JAH.

Уколико сте расположени за ноћ у ритму популарне музике, појавите се у клубу Hype. Грозница суботње вечери је име за суботу ноћ на познатој адреси у Савамалој. Затварање зимске сезоне је заказано за предстојећи викенд, а ако сте припадник модерног клабинга, дођите од 23:00 на последње вече у едицији 2018.


Тренс журка је у простору Центра за урбану културу Имаго. И то рођенданска. Субота 19. мај је датум када ди-џеј Вук Вучко слави свој диван дан. Поред слављеника, музику ће од 23:00 до 05:30 уживо пуштати ди-џејеви Arhetip и Vertex. Да све буде у максимално позитивном маниру, улогу музичке подршке су добили ди-џејеви Кимо, Exelog и Дица.