Куда за викенд - петак 9. фебруар 2018

Одличан провод у строгом центру града

Уторак 06. феб 2018.

cover image

Петак 9. фебруар доноси загарантовану забаву у познатим градским зонама. Клубови које препоручујемо нису много удаљени једни од других. За максимално добар излазак, предлажемо да посетите три клуба за једну ноћ. Музика је у сваком од њих потпуно другачија. Ако сте међу онима који не деле све на црно и бело, Звезду и Партизан, оно или ово - спремите се за врхунско сурфовање по различитим местима.


У клубу Square петак се зове "R'n'B Balkans". Журка 9. фебруара почиње тачно у поноћ. Само најбољи хип-хоп и његове под-верзије пушта добро познати ди-џеј Marchez. Уколико се још нисте "заразили" најпопуларнијим музичким правцем, крајње је време. За провод у овом ритму је неопходно понети много енергије у куковима. Спремите се за играње целу ноћ.


Модерни клуб Hype има специјално гостовање. Лепотица Chelina Manuhutu наступа 9. фебруара од 23:30. Ди-џеј дама и продуцент осваја на први поглед. Рођена је и живи у Амстердаму али много више времена проводи на Ибици. Успела је да се високо позиционира међу озбиљном конкуренцијом. Редовно пушта музику у ултимативном клубу "Pacha Ibiza", а њено име се често најављује на најспектакуларнијим журкама које се организују широм света - Elrow. Привлачи и монденски свет који када слети на Ибицу, не помера се од места "Blue Marlin". Тамо су журке целог дана и целе ноћи. Целе сезоне, наравно. Само за "high class" друштво.

Предрасуде о себи разбија чим заузме стејџ. Пушта одличне сетове који нису позадинска, већ енергична музика која тражи пажњу. Обзиром да потиче из музиче породице, сасвим је логичан њен животни пут. Прво се активно бавила моделингом десет година, а онда се препустила својим емоцијама и пребацила у свет електронике. Нису је заобишли ни позиви на престижне фестивале и велике музичке манифестације. Њено време тек долази.

Клуб Шећер такође има посебног госта. Mr. Leenknecht наступа 9. фебруара од 23:00 до 05:00. Заљубљеник у моћан грув и графички дизајн долази из Белгије. Посебно је фокусиран на снажан бит, bossa ритам, хип-хоп и хаус. Познат је по томе што све ове жанрове перфектно укапа у један сет. Он је све осим класичног мејнстрима. Популаран је у клубовима широм Холандије, Ибице, Италије и другим земљама где се негује квалитетан електронски звук. Домаћа подршка су Somii и Костур.