Талас New Wave

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ ЗА 60 МИН

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ ЗА 60 МИН

Београд је град који се лако заволи. И никада не заборави. Када из љубави, са много угоститељског искуства бескрајно забавни, вредни и талентовани људи пожеле да створе место које се у сваком сегменту дефинише као савршено, тада главни град Србије постаје место које се једноставно обожава. Много више од ресторана на Земунском кеју који одише новом енергијом је Талас New Wave.

Еминентни "CNN Travel" је о овом ресторану имао само речи хвале. Апослутна је истина да је свако добродошао и да ће баш сваки гост доживети оно сто се ретко проналази.

За почетак, атмосфера. Стара вила у којој се ресторан налази доноси онај омиљени осећај познатог и пријатног.

Земун без хедонизма је само леп део града. Са уникатним концептом под именом Талас New Wave, то је зона која се мора посетити. Из гастрономског угла, овде се ствара несвакидашња магија.

И чувени укуси за овај терен и тотално оригинални рецепти - на овој адреси је доступно све. Вожња на најукуснијем таласу почиње од раног јутра. У секцији доручак звезде су мантије. Да, да, два пута прочитајте, а затим крените по своју порцију. О њима се увек прича али се ретко проналазе праве. Сада знате за тајну због које ће вам јутро постати омиљено доба дана.

Не прескачите супе, чорбе и потаже јер храна на кашику лечи и мамурлук. Паста, рижото, оброк салате, пице, риба, свеже сезонске салате. Шта год да поручите будите сигурни да укус неће бити "онако" већ врхунски. Месо, али само најквалитетније има посебан третман. Пилетина, ћевапи, пикантна свињетина, бифтек, бургер, рамстек, Талас Сурф Плата, Bandit Bisteca и домаћа кобасица носе посебан печат. За гурмане најважнији доказ да су на правој адреси.

Препоручујемо да дођете веома гладни и оставите места и за слаткише. Праве домаће палачинке, Москва шнит, Бетовен, Которска кремпита или Нугат колач? У трку за слатку експлозију под непцима се придуружује и сладолед. Никада слађе муке.

Таман сте дошли себи од гастро таласа који вас је запљуснуо и сврстао у ред најверније публике, помислили да је време за одлазак. Грешка. Време је за провод. Оригиналан дизајн ентеријера креира светски, а тотално опуштен стил где се вечера претвара у одличан излазак. Жива свирка петком и суботом ће учинити да ова адреса постане постане ваш други дом.