Романтичари

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 12:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 12:00

Омладински стадион, ОФК Београд и незаобилазни легендарни ресторан. Врела енергија са терена је неисцрпна инспирација за кулинарски тим са којим нема промашаја. Сваки специјалитет је пун погодак, а спортски дух доминира комплетним објектом. Попут најбржег гола тачно испред вас стижу истанчани укуси целе Србије.

Апсолутно фер прича. Слободно се кладите, однос цене и квалитета вас неће изневерити. Имајте на уму да пенали следе свима који заобиђу ресторан где се много добро једе.

Модерна минт и ненаметљива беж на зидовима. Упечатљиво дизајниран под. За промену, широки столови и веома удобне столице. Ситнице које ентеријер значе улепшавају читав амбијент још са улаза. Углађено до детаља са једним јединим циљем. Да се препустите магији званој национална кухиња.

Романтичари знају да аутентичне ароме Србије не могу да досаде и само због истинских заљубљеника у конкретне порције свакога дана вредно раде. Капацитет ресторана је 90 места. Екслузивна понуда за време фудбалске утакмице - пратите дешавања на терену из VIP салона ресторана. За сигуран гастро ужитак, резервишите место унапред. Мислили су на све тако да и ваш љубимац на четири точка има своје место испред ресторана.

Роштиљ на ћумур, оброк салате, супе и чорбе, риба, хладна и топла предјела, јела по поруџбини, телеће и јагњеће печење, бројне увек свеже салате, варива и незаобилазне посластице. Посебан наклон сегменту у јеловнику под именом Препорука шефа. Сваку порцију у залогај прати више од 50 врста вина. Ваше је само да одаберете чиме ћете данас обрадовати непца. Овде се о храни не прича много. Овде се једе. Свим чулима.