ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 12:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 12:00

Гурмани, добродошли у кућу добре хране. Ресторан домаће кухиње у коме се вечито тражи столица више јер овде нема фолирања, а главни разлог за велику гужву су традиционални рецепти. Деценију и неколико година више све стаје када замиришу специјалитети куће - јагњетина испод сача, димљена буткица испод сача, телетина и ребарца, наравно испод сача. Стари рецепти за највеће гурманско задовољство су увек у тренду. Баш као и право, искрено гостопримство и домаћа ракија. Укуси Србије у Земуну упаковани у етно ентеријер су све што вам је потребно када дође време за оброк.

Обавезно резервишите сто када имате госте из иностранства, будите прави водич кроз Београд и покажите где се једе оригинална Карађорђева шницла или увек популарни роштиљ. Верујте на реч, биће одушевљени заувек. Чим стигну ћевапи, пљескавице, роштиљска кобасица, српска плетеница, димљени врат и лесковачки уштипци, нећете моћи да верујете да се гурмански снови претварају у стварност.

Уколико се задесите на овој, правој адреси за гурманлуке у време ручка, обавезно поручите легендарну телећу чорбу и никако не смете да пропустите домаће пихтије. Док бирате сочну порцију меса не прескачите свежу салату или пак, оригинални ајвар и туршију када им је сезона. Не брините, ако нешто заборавите ту су пријатељски настројени конобари који ће боравак у ресторану Сач учинити незаборавним.

Слатко послужење чине пита са сувим шљивама, палачинке, тулумбе, ораснице и шненокле. Више не морате да тражите рецепт од баке за заслађење. Довољно је да дођете тачно овде и слатке муке ће бити решене.

Овде се негује традиција у свом пуном сјају. То се види кроз амбијент, јеловник и карту пића. Етно детаљи, дрвени столови столице чине да се осећате као код куће. Неретко засвира староградска музика уживо. Ова кућа негује гастрономску историју града и земље. Толико добро да ће постати ваша друга кућа од првог доласка.

Гурмани, добродошли у кућу добре хране. Ресторан домаће кухиње у коме се вечито тражи столица више јер овде нема фолирања, а главни разлог за велику гужву су традиционални рецепти. Деценију и неколико година више све стаје када замиришу специјалитети куће - јагњетина испод сача, димљена буткица испод сача, телетина и ребарца, наравно испод сача. Стари рецепти за највеће гурманско задовољство су увек у тренду. Баш као и право, искрено гостопримство и домаћа ракија. Укуси Србије у Земуну упаковани у етно ентеријер су све што вам је потребно када дође време за оброк.

Обавезно резервишите сто када имате госте из иностранства, будите прави водич кроз Београд и покажите где се једе оригинална Карађорђева шницла или увек популарни роштиљ. Верујте на реч, биће одушевљени заувек. Чим стигну ћевапи, пљескавице, роштиљска кобасица, српска плетеница, димљени врат и лесковачки уштипци, нећете моћи да верујете да се гурмански снови претварају у стварност.

Уколико се задесите на овој, правој адреси за гурманлуке у време ручка, обавезно поручите легендарну телећу чорбу и никако не смете да пропустите домаће пихтије. Док бирате сочну порцију меса не прескачите свежу салату или пак, оригинални ајвар и туршију када им је сезона. Не брините, ако нешто заборавите ту су пријатељски настројени конобари који ће боравак у ресторану Сач учинити незаборавним.

Слатко послужење чине пита са сувим шљивама, палачинке, тулумбе, ораснице и шненокле. Више не морате да тражите рецепт од баке за заслађење. Довољно је да дођете тачно овде и слатке муке ће бити решене.

Овде се негује традиција у свом пуном сјају. То се види кроз амбијент, јеловник и карту пића. Етно детаљи, дрвени столови столице чине да се осећате као код куће. Неретко засвира староградска музика уживо. Ова кућа негује гастрономску историју града и земље. Толико добро да ће постати ваша друга кућа од првог доласка.