ZATVORENO OTVARA SE U 12:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 12:00

Gurmani, dobrodošli u kuću dobre hrane. Restoran domaće kuhinje u kome se večito traži stolica više jer ovde nema foliranja, a glavni razlog za veliku gužvu su tradicionalni recepti. Deceniju i nekoliko godina više sve staje kada zamirišu specijaliteti kuće - jagnjetina ispod sača, dimljena butkica ispod sača, teletina i rebarca, naravno ispod sača. Stari recepti za najveće gurmansko zadovoljstvo su uvek u trendu. Baš kao i pravo, iskreno gostoprimstvo i domaća rakija. Ukusi Srbije u Zemunu upakovani u etno enterijer su sve što vam je potrebno kada dođe vreme za obrok.

Obavezno rezervišite sto kada imate goste iz inostranstva, budite pravi vodič kroz Beograd i pokažite gde se jede originalna Karađorđeva šnicla ili uvek popularni roštilj. Verujte na reč, biće oduševljeni zauvek. Čim stignu ćevapi, pljeskavice, roštiljska kobasica, srpska pletenica, dimljeni vrat i leskovački uštipci, nećete moći da verujete da se gurmanski snovi pretvaraju u stvarnost.

Ukoliko se zadesite na ovoj, pravoj adresi za gurmanluke u vreme ručka, obavezno poručite legendarnu teleću čorbu i nikako ne smete da propustite domaće pihtije. Dok birate sočnu porciju mesa ne preskačite svežu salatu ili pak, originalni ajvar i turšiju kada im je sezona. Ne brinite, ako nešto zaboravite tu su prijateljski nastrojeni konobari koji će boravak u restoranu Sač učiniti nezaboravnim.

Slatko posluženje čine pita sa suvim šljivama, palačinke, tulumbe, orasnice i šnenokle. Više ne morate da tražite recept od bake za zaslađenje. Dovoljno je da dođete tačno ovde i slatke muke će biti rešene.

Ovde se neguje tradicija u svom punom sjaju. To se vidi kroz ambijent, jelovnik i kartu pića. Etno detalji, drveni stolovi stolice čine da se osećate kao kod kuće. Neretko zasvira starogradska muzika uživo. Ova kuća neguje gastronomsku istoriju grada i zemlje. Toliko dobro da će postati vaša druga kuća od prvog dolaska.

Gurmani, dobrodošli u kuću dobre hrane. Restoran domaće kuhinje u kome se večito traži stolica više jer ovde nema foliranja, a glavni razlog za veliku gužvu su tradicionalni recepti. Deceniju i nekoliko godina više sve staje kada zamirišu specijaliteti kuće - jagnjetina ispod sača, dimljena butkica ispod sača, teletina i rebarca, naravno ispod sača. Stari recepti za najveće gurmansko zadovoljstvo su uvek u trendu. Baš kao i pravo, iskreno gostoprimstvo i domaća rakija. Ukusi Srbije u Zemunu upakovani u etno enterijer su sve što vam je potrebno kada dođe vreme za obrok.

Obavezno rezervišite sto kada imate goste iz inostranstva, budite pravi vodič kroz Beograd i pokažite gde se jede originalna Karađorđeva šnicla ili uvek popularni roštilj. Verujte na reč, biće oduševljeni zauvek. Čim stignu ćevapi, pljeskavice, roštiljska kobasica, srpska pletenica, dimljeni vrat i leskovački uštipci, nećete moći da verujete da se gurmanski snovi pretvaraju u stvarnost.

Ukoliko se zadesite na ovoj, pravoj adresi za gurmanluke u vreme ručka, obavezno poručite legendarnu teleću čorbu i nikako ne smete da propustite domaće pihtije. Dok birate sočnu porciju mesa ne preskačite svežu salatu ili pak, originalni ajvar i turšiju kada im je sezona. Ne brinite, ako nešto zaboravite tu su prijateljski nastrojeni konobari koji će boravak u restoranu Sač učiniti nezaboravnim.

Slatko posluženje čine pita sa suvim šljivama, palačinke, tulumbe, orasnice i šnenokle. Više ne morate da tražite recept od bake za zaslađenje. Dovoljno je da dođete tačno ovde i slatke muke će biti rešene.

Ovde se neguje tradicija u svom punom sjaju. To se vidi kroz ambijent, jelovnik i kartu pića. Etno detalji, drveni stolovi stolice čine da se osećate kao kod kuće. Neretko zasvira starogradska muzika uživo. Ova kuća neguje gastronomsku istoriju grada i zemlje. Toliko dobro da će postati vaša druga kuća od prvog dolaska.