Мало корзо - Стара коноба

ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 1 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 1 МИН

Српска кухиња је изворно веома богата и неприкосновено укусна. Баш таква је у овом ресторану. Домаћа сарма сатима крчана пре сервирања, гулаш по старој рецептури, пребранац и свако друго кувано јело ће измамити осмех само што стигне испред вас. Мирис традиције враћа у далека времена у којима се није пратила мода већ квалитетна исхрана. И дан данас је тако у овој кући националних специјалитета.

Пуњена бела вешалица од метар је гастрономски спекаткл о коме се прича по целом граду. А то је тек почетак невероватног послужења који се сваког дана припрема. Гурманска пљескавица од чистог јунећег меса, ћевапи такви да их никад није довољно, јунећи рамстек од првокласног меса, ролована плећка у сосу су мали део велике понуде због које ћете сваки дан долазити на ову адресу.

Баш све што можете замислите и све што нисте ни знали да је могуће направити на роштиљу чини ресторан Стара коноба - Мало корзо најпознатијим местом међу правим гурманима.

Гала послужење у кап прати изврсна селекција домаће ракије, вина и других пића. У домаћинској атмосфери и сасвим пријатном амбијенту сваки тренутак ће бити никада боље проведено време.

Важна вест за све госте: ресторан поседује паркинг. Велика брига мање и велики плус за домаћина који о свему води рачуна.

Доручак "Коноба" са његушком пршутом која стиже директно са Ловћена, сир из Сјенице и Златара су злата вредни залогаји за буђење. Раскошна понуда куваних јела за ручак и поменути роштиљ за свако доба дана ће вас очарати толико да нећете пожелети да мењате локацију никада. Чак ни када би требало да закажете прославу. Организација прослава уз претходни договор у месту које инсистира опуштање и квалитет је пун погодак.


Српска кухиња је изворно веома богата и неприкосновено укусна. Баш таква је у овом ресторану. Домаћа сарма сатима крчана пре сервирања, гулаш по старој рецептури, пребранац и свако друго кувано јело ће измамити осмех само што стигне испред вас. Мирис традиције враћа у далека времена у којима се није пратила мода већ квалитетна исхрана. И дан данас је тако у овој кући националних специјалитета.

Пуњена бела вешалица од метар је гастрономски спекаткл о коме се прича по целом граду. А то је тек почетак невероватног послужења који се сваког дана припрема. Гурманска пљескавица од чистог јунећег меса, ћевапи такви да их никад није довољно, јунећи рамстек од првокласног меса, ролована плећка у сосу су мали део велике понуде због које ћете сваки дан долазити на ову адресу.

Баш све што можете замислите и све што нисте ни знали да је могуће направити на роштиљу чини ресторан Стара коноба - Мало корзо најпознатијим местом међу правим гурманима.

Гала послужење у кап прати изврсна селекција домаће ракије, вина и других пића. У домаћинској атмосфери и сасвим пријатном амбијенту сваки тренутак ће бити никада боље проведено време.

Важна вест за све госте: ресторан поседује паркинг. Велика брига мање и велики плус за домаћина који о свему води рачуна.

Доручак "Коноба" са његушком пршутом која стиже директно са Ловћена, сир из Сјенице и Златара су злата вредни залогаји за буђење. Раскошна понуда куваних јела за ручак и поменути роштиљ за свако доба дана ће вас очарати толико да нећете пожелети да мењате локацију никада. Чак ни када би требало да закажете прославу. Организација прослава уз претходни договор у месту које инсистира опуштање и квалитет је пун погодак.