ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 08:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 08:00

Требало би снимити филм о овом ресторану јер, описати речима место у центру града које постоји дуже седам деценија је готово немогуће. Толико важних догађаја, историјских и још више личних, крију зидови које улепшавају урамљени постери светских и највећих домаћих музичких звезда. Ако приђете ближе, видећете да је у сваком раму и оригинална карта са концерта извођача са фотографије.

Уколико издвојите мало више времена, сазнаћете како се овде проводило у прошлом веку. Открићете да је доњи део ресторана повезан са лагумима. Чућете невероватну причу о гостима свих слојева друштва који су и онда, и сада редовни гости. Без обзира што могу да плате шта год пожеле, најважније датуме прослављају у Полету јер овде није проблем ако разбијете чашу. Није проблем ни ако нисте расположени за причу. Мада, тешко да ћете одавде изаћи равнодушни или незадовољни.

Највећа брига након затварања и комплетне адаптације је била да ли ће нова филозофија разумети "старе" навике. Са много слуха су услишене све жеље. Чувене гирице у Полету су биле разлог за излазак, пут ка освајању срца и увертира у ноћни живот. Када се ресторан након реновирања свечано отворио 10. јануара 2017. и представио нову страницу историје, апсолутно сви су били одушевљени. Све је као некада само много лепше. Гирице су и даље у јеловнику.

Пре свега, ово је ресторан у коме је императив перфектна храна. Рибља чорба се припрема од морске рибе, лигње су доступне на чак четири начина. Од доручка, преко порција чистог меса, до српске кухиње и роштиља - све је на располагању. Уз свако јело ћете добити савет које вино се најбоље слаже. Не, нећете платити читаво богатство за одличну услугу, укусе и мирисе. Приступачност за свакога је главна парола.ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ