Кафана Кафана

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 10:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 10:00

Кафана је уживање. Кафана је радост. Кафана је љубав. Кафана је живот. Када се све оно што кафана представља дуплира добије се ресторан Кафана Кафана. Простор у коме се свако осећа као код куће је савршено место за сваки дан. Дођите сами. Поведите колеге. Организујте породични ручак. Прославите важан дан. Биће вам лепше него што сте икада замишљали да је могуће.

Традиционалан, а опет посебан ентеријер са истим жаром дочекује и редовне госте и оне који су први пут крочили у дом чувеног српског гостопримства. Седите где год желите, опустите се и препустите магији националне кухиње и пријатељски настројеном особљу. За сваку вашу жељу, на располагању су вам пре свега добри људи па тек онда сурови професионалци.

О укусима се не расправља. Посебно не у овом ресторану. Прво, зато што се свако јело припрема искључиво од свежих намирница. Замрзивачу није дозвољен боравак у кухињи. Друго, за сваки специјалитет се дуго тражио најбољи рецепт, а затим се са теорије прешло на истраживачку праксу. Иако се телетина и јагњетина буквално лепе за прсте, телећи котлети често јављају у сновима док димљени шаран неописиво заводи и оне који мисле да не воле рибу, процес припреме се константно унапређује. Сладак гастрономски крај гарантују домаће тулумбе и кремпите.

Кафана Кафана је надалеко позната и по квалитетним српским винима. Бело, розе или црвено вино, сервирани уз домаћи сир, кајмак и пршуту постају више од релаксирајућег ритуала. Потрудите се да не журите нигде и да сачекате вече када креће жива музика. Након првог сусрета ће вам бити потпуно јасно због чега се ово место обожава.