Kafana Kafana

OTVORENO

OTVORENO

Kafana je uživanje. Kafana je radost. Kafana je ljubav. Kafana je život. Kada se sve ono što kafana predstavlja duplira dobije se restoran Kafana Kafana. Prostor u kome se svako oseća kao kod kuće je savršeno mesto za svaki dan. Dođite sami. Povedite kolege. Organizujte porodični ručak. Proslavite važan dan. Biće vam lepše nego što ste ikada zamišljali da je moguće.

Tradicionalan, a opet poseban enterijer sa istim žarom dočekuje i redovne goste i one koji su prvi put kročili u dom čuvenog srpskog gostoprimstva. Sedite gde god želite, opustite se i prepustite magiji nacionalne kuhinje i prijateljski nastrojenom osoblju. Za svaku vašu želju, na raspolaganju su vam pre svega dobri ljudi pa tek onda surovi profesionalci.

O ukusima se ne raspravlja. Posebno ne u ovom restoranu. Prvo, zato što se svako jelo priprema isključivo od svežih namirnica. Zamrzivaču nije dozvoljen boravak u kuhinji. Drugo, za svaki specijalitet se dugo tražio najbolji recept, a zatim se sa teorije prešlo na istraživačku praksu. Iako se teletina i jagnjetina bukvalno lepe za prste, teleći kotleti često javljaju u snovima dok dimljeni šaran neopisivo zavodi i one koji misle da ne vole ribu, proces pripreme se konstantno unapređuje. Sladak gastronomski kraj garantuju domaće tulumbe i krempite.

Kafana Kafana je nadaleko poznata i po kvalitetnim srpskim vinima. Belo, roze ili crveno vino, servirani uz domaći sir, kajmak i pršutu postaju više od relaksirajućeg rituala. Potrudite se da ne žurite nigde i da sačekate veče kada kreće živa muzika. Nakon prvog susreta će vam biti potpuno jasno zbog čega se ovo mesto obožava.