Kafana pod lozom 78

ZATVORENO OTVARA SE U 10:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 10:00

Restoran gde se lepo jede. Restoran u Zemunu koji je blizu i kada ste stotine kilometara daleko. Restoran u koji se dolazi zbog beskompromisno ukusne hrane. Ovde se moda ne prati. Dobra hrana je uvek u trendu. Restoran gde važe pravila pravih gurmana. Restoran koji kada prvi put posetite postaće vaša gastronomska druga kuća. Zauvek.

Domaći kulen, domaća i sremska kobasica, pašteta od čvaraka, buđola i domaća šunka. Sjenički sir, sir u vinu, dimljeni ljuti kačkavalj i drugi reprezenti belog mrsa lepše od bilo koga govore dobrodošli. Ukoliko ste jutarnji tip stižete i na doručak. Sada možete uživo da uživate u starim jelima kao što su popara i cicvara. Sada i vi možete da doživite tradiciju pod nepcima.

Upravo tradicija čini veći deo jelovnika. Retko gde možete da probate i zavolite hranu iz davnina. Goveđi rep, škembići, papci u saftu, juneći gulaš, ribić na kajmaku, pasulj sa kobasicom, goveđi jezik u saftu, prebranac sa kobasicom. Srpski fine dining o kome se priča u celom svetu je svakog dana dostupan na ovom mestu. Ako ne možete bez baš dobrog roštilja ni jedan dan, nikakav problem. Sve je na raspolaganju.

Specijaliteti kuće su brizle, dimljena crevca na žaru, rebra, glava u škembetu, juneći obrazi i koziji halumi sir. Satima se pripremaju. Pojedu za tren.

Svakog utorka u ponudi je gulaš od divljači, pašteta od divljači, kobasica od zeca, batak od zeca, karabatak od zeca. Petak je rezervisan za ribu. Riblja pašteta, riblja čorba, smuć i dimljena pastrmka čekaju vernu publiku.

Zaslađenje takođe raritet. Kadaif, urmašice i pita mak i višnja učiniće da se osećate izvrsno. Za vina su zaduženi predstavnici iz tri vinarije - Novak, Do kraja sveta i Mali podrum Gajić. O svakom zalogaju se vodilo računa. O svakom gutljaju istovetno.

Kućna atmosfera i srdačna energija su prepoznatljivi simboli ovog restorana. Magija jednostavnosti se perfektno uklapa uz jelovnik o kome ne možete da prestanete da razmišljate. Hajde, krenite u istraživanje.


Restoran gde se lepo jede. Restoran u Zemunu koji je blizu i kada ste stotine kilometara daleko. Restoran u koji se dolazi zbog beskompromisno ukusne hrane. Ovde se moda ne prati. Dobra hrana je uvek u trendu. Restoran gde važe pravila pravih gurmana. Restoran koji kada prvi put posetite postaće vaša gastronomska druga kuća. Zauvek.

Domaći kulen, domaća i sremska kobasica, pašteta od čvaraka, buđola i domaća šunka. Sjenički sir, sir u vinu, dimljeni ljuti kačkavalj i drugi reprezenti belog mrsa lepše od bilo koga govore dobrodošli. Ukoliko ste jutarnji tip stižete i na doručak. Sada možete uživo da uživate u starim jelima kao što su popara i cicvara. Sada i vi možete da doživite tradiciju pod nepcima.

Upravo tradicija čini veći deo jelovnika. Retko gde možete da probate i zavolite hranu iz davnina. Goveđi rep, škembići, papci u saftu, juneći gulaš, ribić na kajmaku, pasulj sa kobasicom, goveđi jezik u saftu, prebranac sa kobasicom. Srpski fine dining o kome se priča u celom svetu je svakog dana dostupan na ovom mestu. Ako ne možete bez baš dobrog roštilja ni jedan dan, nikakav problem. Sve je na raspolaganju.

Specijaliteti kuće su brizle, dimljena crevca na žaru, rebra, glava u škembetu, juneći obrazi i koziji halumi sir. Satima se pripremaju. Pojedu za tren.

Svakog utorka u ponudi je gulaš od divljači, pašteta od divljači, kobasica od zeca, batak od zeca, karabatak od zeca. Petak je rezervisan za ribu. Riblja pašteta, riblja čorba, smuć i dimljena pastrmka čekaju vernu publiku.

Zaslađenje takođe raritet. Kadaif, urmašice i pita mak i višnja učiniće da se osećate izvrsno. Za vina su zaduženi predstavnici iz tri vinarije - Novak, Do kraja sveta i Mali podrum Gajić. O svakom zalogaju se vodilo računa. O svakom gutljaju istovetno.

Kućna atmosfera i srdačna energija su prepoznatljivi simboli ovog restorana. Magija jednostavnosti se perfektno uklapa uz jelovnik o kome ne možete da prestanete da razmišljate. Hajde, krenite u istraživanje.