Romantičari

OTVORENO

OTVORENO

Omladinski stadion, OFK Beograd i nezaobilazni legendarni restoran. Vrela energija sa terena je neiscrpna inspiracija za kulinarski tim sa kojim nema promašaja. Svaki specijalitet je pun pogodak, a sportski duh dominira kompletnim objektom. Poput najbržeg gola tačno ispred vas stižu istančani ukusi cele Srbije.

Apsolutno fer priča. Slobodno se kladite, odnos cene i kvaliteta vas neće izneveriti. Imajte na umu da penali slede svima koji zaobiđu restoran gde se mnogo dobro jede.

Moderna mint i nenametljiva bež na zidovima. Upečatljivo dizajniran pod. Za promenu, široki stolovi i veoma udobne stolice. Sitnice koje enterijer znače ulepšavaju čitav ambijent još sa ulaza. Uglađeno do detalja sa jednim jedinim ciljem. Da se prepustite magiji zvanoj nacionalna kuhinja.

Romantičari znaju da autentične arome Srbije ne mogu da dosade i samo zbog istinskih zaljubljenika u konkretne porcije svakoga dana vredno rade. Kapacitet restorana je 90 mesta. Eksluzivna ponuda za vreme fudbalske utakmice - pratite dešavanja na terenu iz VIP salona restorana. Za siguran gastro užitak, rezervišite mesto unapred. Mislili su na sve tako da i vaš ljubimac na četiri točka ima svoje mesto ispred restorana.

Roštilj na ćumur, obrok salate, supe i čorbe, riba, hladna i topla predjela, jela po porudžbini, teleće i jagnjeće pečenje, brojne uvek sveže salate, variva i nezaobilazne poslastice. Poseban naklon segmentu u jelovniku pod imenom Preporuka šefa. Svaku porciju u zalogaj prati više od 50 vrsta vina. Vaše je samo da odaberete čime ćete danas obradovati nepca. Ovde se o hrani ne priča mnogo. Ovde se jede. Svim čulima.