Vrh Beograda

OTVORENO

OTVORENO

Gastronomski spektakl na najvišoj centralnoj tački. Veličanstvena domaća kuhinja oplemenjena nestvarnom lokacijom, besprekornom uslugom i uvek prijatnom atmosferom se nikako ne propušta. Savršeni ukusi u zelenoj oazi večno zavode na prvi zalogaj. Apsolutna idila u svako doba dana za sve generacije je tačno ono što što se traži kada su u pitanju sve vrste proslava i to po veoma pristupačnim cenama.

Kapacitet restorana je 80 mesta dok bašta broji čak 160 stolica. Komotno ali ipak nedovoljno za ljubitelje tradicionalnih srpskih i modernih specijaliteta. Zato su rezervacije poželjne. Domaća rakija stara deset godina, desetine etiketa vina iz Srbije i široka paleta pića za svačiji ukus čine uvertiru u jelovnik koji se najlakše opisuje kao raj za nepca.

Po jutru se dan poznaje, kaže stara poslovica. Ukoliko dan počne sa porcijom domaćih slatkih ili slanih uštipaka ne može da ne bude odličan. Sjajna predjela su idealni asistenti za izbor glavnog jela. Meso, pripremljeno sa mnogo znanja i želje da svaki gost uživa je simbol ovog restorana na unikatnoj poziciji. Kolači su razlog više zbog koga ćete postati redovan gost Zvezdarske šume. I vi i najmlađi jer na vrhu grada postoji i fenomenalna igraonica za decu na otvorenom.