Врх Београда

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Гастрономски спектакл на највишој централној тачки. Величанствена домаћа кухиња оплемењена нестварном локацијом, беспрекорном услугом и увек пријатном атмосфером се никако не пропушта. Савршени укуси у зеленој оази вечно заводе на први залогај. Апсолутна идила у свако доба дана за све генерације је тачно оно што што се тражи када су у питању све врсте прослава и то по веома приступачним ценама.

Капацитет ресторана је 80 места док башта броји чак 160 столица. Комотно али ипак недовољно за љубитеље традиционалних српских и модерних специјалитета. Зато су резервације пожељне. Домаћа ракија стара десет година, десетине етикета вина из Србије и широка палета пића за свачији укус чине увертиру у јеловник који се најлакше описује као рај за непца.

По јутру се дан познаје, каже стара пословица. Уколико дан почне са порцијом домаћих слатких или сланих уштипака не може да не буде одличан. Сјајна предјела су идеални асистенти за избор главног јела. Месо, припремљено са много знања и жеље да сваки гост ужива је симбол овог ресторана на уникатној позицији. Колачи су разлог више због кога ћете постати редован гост Звездарске шуме. И ви и најмлађи јер на врху града постоји и феноменална играоница за децу на отвореном.