ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Аутентична традиција али у специјалном, никада модернијем издању. Ово је кућа за љубитеље добре хране и пића. Ово је место које брише границе приватног и пословног. Зато се сваки гост, било да је дошао први или сто први пут осећа као код куће. Свака порција хране је чиста гастрономска уметност.

Проткани искреним емоцијама и великим знањем, специјалитети на овој адреси постоје само у првокласном издању. Искључиво највишег квалитета. Искључиво домаћи.

Светска криза, гужва у саобраћају, неспоразуми на послу. Све постаје неважно када љубазни келнери сервирају цепкано прасе, ћевапе на печеној паприци или јагњећу мусаку. Јеловник није књига за читање у тренуцима доколице. Одлично укројена понуда се лако једноставно чита. Дегустација је сасвим друга прича. Пожељно је да издвојите мало више времена. Залогај по залогај, биће вам потпуно јасно због чега је на овој адреси увек гужва.

Очаравајућ амбијент је идеалан за свако доба дана и за сваку прилику. Рођендани, годишњице, корпоративни сусрети и различити састанци ће добити посебну драж уколико организацију препустите маестралном тиму.

Најлепше од традиције. Најбоље од савременог доба. Спој који се не заборавља. Искуство због кога ћете смети да потпишете да се овде ужива. Неприкосновено.