ZATVORENO OTVARA SE U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 09:00

Autentična tradicija ali u specijalnom, nikada modernijem izdanju. Ovo je kuća za ljubitelje dobre hrane i pića. Ovo je mesto koje briše granice privatnog i poslovnog. Zato se svaki gost, bilo da je došao prvi ili sto prvi put oseća kao kod kuće. Svaka porcija hrane je čista gastronomska umetnost.

Protkani iskrenim emocijama i velikim znanjem, specijaliteti na ovoj adresi postoje samo u prvoklasnom izdanju. Isključivo najvišeg kvaliteta. Isključivo domaći.

Svetska kriza, gužva u saobraćaju, nesporazumi na poslu. Sve postaje nevažno kada ljubazni kelneri serviraju cepkano prase, ćevape na pečenoj paprici ili jagnjeću musaku. Jelovnik nije knjiga za čitanje u trenucima dokolice. Odlično ukrojena ponuda se lako jednostavno čita. Degustacija je sasvim druga priča. Poželjno je da izdvojite malo više vremena. Zalogaj po zalogaj, biće vam potpuno jasno zbog čega je na ovoj adresi uvek gužva.

Očaravajuć ambijent je idealan za svako doba dana i za svaku priliku. Rođendani, godišnjice, korporativni susreti i različiti sastanci će dobiti posebnu draž ukoliko organizaciju prepustite maestralnom timu.

Najlepše od tradicije. Najbolje od savremenog doba. Spoj koji se ne zaboravlja. Iskustvo zbog koga ćete smeti da potpišete da se ovde uživa. Neprikosnoveno.