ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 19 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 19 МИН

Италијанско-француски ресторан који се удобно сместио у срце Дорћола. Примећује се да је сваки детаљ био изузетно важан приликом дизајнирања ентеријера. Башта је осмишљена тако да пружи савршен предах од пословних обавеза или након разгледања знаменитости у Београду.

Француски гастрономски шик и перфектна италијанска кухиња се у овом ресторану одлично уклапају. Стручна препорука љубазног особља је од великог значаја за избор адекватног вина уз изабран специјалитет, обзиром да је у овом ресторану винотека стварно импозантна.

Препознатљиви симболи две популарне европске кухиње су обогаћени најквалитетнијим намирницама и великим кулинарским умећем. Пасте и теста се праве од најфинијег брашна по строгим правилима која за резултат имају фантастичан укус. Знате она теста којима није потребан никакав додатак јер су савршена сама по себи? Баш таква се овде сервирају. Да би се добио најбољи укус бифтека, месо мора да одлежи пре припреме. Овде тај процес траје чак двадесет дана. Зато конобари са стола подижу потпуно празне тањире. Гастро спектакл коме нећете одолети.