Casa Nova

ZATVORENO OTVARA SE U 12:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 12:00

Italijansko-francuski restoran koji se udobno smestio u srce Dorćola. Primećuje se da je svaki detalj bio izuzetno važan prilikom dizajniranja enterijera. Bašta je osmišljena tako da pruži savršen predah od poslovnih obaveza ili nakon razgledanja znamenitosti u Beogradu.

Francuski gastronomski šik i perfektna italijanska kuhinja se u ovom restoranu odlično uklapaju. Stručna preporuka ljubaznog osoblja je od velikog značaja za izbor adekvatnog vina uz izabran specijalitet, obzirom da je u ovom restoranu vinoteka stvarno impozantna.

Prepoznatljivi simboli dve popularne evropske kuhinje su obogaćeni najkvalitetnijim namirnicama i velikim kulinarskim umećem. Paste i testa se prave od najfinijeg brašna po strogim pravilima koja za rezultat imaju fantastičan ukus. Znate ona testa kojima nije potreban nikakav dodatak jer su savršena sama po sebi? Baš takva se ovde serviraju. Da bi se dobio najbolji ukus bifteka, meso mora da odleži pre pripreme. Ovde taj proces traje čak dvadeset dana. Zato konobari sa stola podižu potpuno prazne tanjire. Gastro spektakl kome nećete odoleti.