ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 08:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 08:00

Ресторан Jerry's Дедиње, златним словима дубоко утиснуто име на београдској гастрономској мапи. И стручна критика и бројна публика су сагласни да је ово место непоновљива ексклузива. Вођена највишим стандардима, чувена адреса ће вас размазити и одушевити свако чуло. Не само први пут већ заувек.

Фестивалски осећај под непцима креира првокласна понуда стекова. Dry aged процес и врхунско умеће припреме и сервирања су учинили да баш свако постане љубитељ квалитетног, бескрајно сочног комада меса.

Богати јеловник подразумева доручак, предјела, супе и чорбе, салате и оброк салате, пасте, рижота, главна јела, већ познате и популарне стекове, рибу, вегетеријанске оброке, десерте. Комплетан дечји мени јасно указује да ово није ресторан само за посебне прилике у одабраном друштву.

Ентеријер је ништа друго до изузетан луксуз. Моћно пуно дрво, кожне фотеље, колоритна магија упечатљивих боја и одлична расвета. Већ на улазу, пожелећете да боравак у престижном простору траје вечно. Попут едиторијала из светских магазина, овај дизајн одузима дах.

Бујно зеленило које окружује ресторан је идеалан партнер за буђење и анти-стрес сусрете. Ненаметљива, а професионална услуга ће добро припремљен пословни састанак учинити још бољим. Могућности које Jerry's на Дедињу пружа су тачно оно што желите за себе и своје најдраже. И за сваки дан и за специјалне прилике. Добродошли у рај за уживање у најмодернијем стилу.