ZATVORENO OTVARA SE U 08:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 08:00

Restoran Jerry's Dedinje, zlatnim slovima duboko utisnuto ime na beogradskoj gastronomskoj mapi. I stručna kritika i brojna publika su saglasni da je ovo mesto neponovljiva ekskluziva. Vođena najvišim standardima, čuvena adresa će vas razmaziti i oduševiti svako čulo. Ne samo prvi put već zauvek.

Festivalski osećaj pod nepcima kreira prvoklasna ponuda stekova. Dry aged proces i vrhunsko umeće pripreme i serviranja su učinili da baš svako postane ljubitelj kvalitetnog, beskrajno sočnog komada mesa.

Bogati jelovnik podrazumeva doručak, predjela, supe i čorbe, salate i obrok salate, paste, rižota, glavna jela, već poznate i popularne stekove, ribu, vegeterijanske obroke, deserte. Kompletan dečji meni jasno ukazuje da ovo nije restoran samo za posebne prilike u odabranom društvu.

Enterijer je ništa drugo do izuzetan luksuz. Moćno puno drvo, kožne fotelje, koloritna magija upečatljivih boja i odlična rasveta. Već na ulazu, poželećete da boravak u prestižnom prostoru traje večno. Poput editorijala iz svetskih magazina, ovaj dizajn oduzima dah.

Bujno zelenilo koje okružuje restoran je idealan partner za buđenje i anti-stres susrete. Nenametljiva, a profesionalna usluga će dobro pripremljen poslovni sastanak učiniti još boljim. Mogućnosti koje Jerry's na Dedinju pruža su tačno ono što želite za sebe i svoje najdraže. I za svaki dan i za specijalne prilike. Dobrodošli u raj za uživanje u najmodernijem stilu.