Градски базар: место где се сусрећу магија и разноликост

Узбудљива вест одјекује Звездаром - Градски базар, манифестација која окупља излагаче из различитих области се одржава 2. и 3. септембра у прелепом амбијенту код Вуковог споменика

Субота 26. авг 2023.

cover image

Ово ће бити јединствена прилика да истражите шарени микс уникатних производа, уживате у врхунској храни и пићу и доживите непроцењиву забаву за све генерације.

Излагачи из целе земље окупиће се да представе своје најбоље производе, пружајући посетиоцима прилику да се упусте у шопинг авантуру. Било да сте у потрази за играчкама, накитом, природном козметиком, уметничким делима или модним детаљима како за себе тако и за своје љубимце, на Градском базару ћете пронаћи све што вам је потребно.

Најмлађи ће уживати у целодневном програму, припремљеном само за њих. Сваког дана од 15:00 до 18:00 су организоване радионице за најмлађе док ће и у суботу и у недељу малишани од 19:00 уживати у бесплатним представама. У суботу нас очекује радионица "Клик изазов за малце и школарце" и представа "Штрумфови и љубавни напитак". У недељу се одржава велика "Гусарска радионица", а од 19:00 представа "Пчелица Маја и забрањено воће". Наравно, у паузама играња, малишани ће моћи да се одморе уз слаткише и сокиће.

На Градском базару одржаваће се и разни турнири. Љубитељи бадминтона имаће прилику да се пријаве на Deruscha Cup и освоје бројне награде. У суботу ће бити организовани тренинзи, а у недељу такмичење. У суботу ће љубитељи Паб квизова уживати у доброј музици, пиву и питањима спремним за окршај из разних области.

Осим уживања у богатству производа, посетиоци ће се опуштати уз одлично припремљен музички програм. Оба дана почињу са Супер ФМ Транзистором и посетиоци ће уживати у домаћим песмама насталим средином прошлог века да би од 16:00 музика прешла са домаћих на светске ванременске хитове. У суботу од 20:00 за Диско Тезгу долази Fat Dodo који ће пуштати свој Timeless сет, док у недељу од 18:00 Диско Тезгу преузимају гости из Русије и Украјине Lie Machine, Postniy и Нико који чине организацију From.

Покровитељ Градског базара је Општина Звездара, а капије се отварају 2. и 3. септембра у 14:00. Манифестација ће оба дана трајати до 22:00, а улаз и цео програм су бесплатни. Посебну погодност имаће посетиоци који буду плаћали Visa картицом јер за њих на све производе се обрачунава попуст од 10%.

За све остале информације пратите објаве на Инстаграм профилу Градски базарГрадски базар.