Gradski bazar: mesto gde se susreću magija i raznolikost

Uzbudljiva vest odjekuje Zvezdarom - Gradski bazar, manifestacija koja okuplja izlagače iz različitih oblasti se održava 2. i 3. septembra u prelepom ambijentu kod Vukovog spomenika

Subota 26. avg 2023.

cover image

Ovo će biti jedinstvena prilika da istražite šareni miks unikatnih proizvoda, uživate u vrhunskoj hrani i piću i doživite neprocenjivu zabavu za sve generacije.

Izlagači iz cele zemlje okupiće se da predstave svoje najbolje proizvode, pružajući posetiocima priliku da se upuste u šoping avanturu. Bilo da ste u potrazi za igračkama, nakitom, prirodnom kozmetikom, umetničkim delima ili modnim detaljima kako za sebe tako i za svoje ljubimce, na Gradskom bazaru ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Najmlađi će uživati u celodnevnom programu, pripremljenom samo za njih. Svakog dana od 15:00 do 18:00 su organizovane radionice za najmlađe dok će i u subotu i u nedelju mališani od 19:00 uživati u besplatnim predstavama. U subotu nas očekuje radionica "Klik izazov za malce i školarce" i predstava "Štrumfovi i ljubavni napitak". U nedelju se održava velika "Gusarska radionica", a od 19:00 predstava "Pčelica Maja i zabranjeno voće". Naravno, u pauzama igranja, mališani će moći da se odmore uz slatkiše i sokiće.

Na Gradskom bazaru održavaće se i razni turniri. Ljubitelji badmintona imaće priliku da se prijave na Deruscha Cup i osvoje brojne nagrade. U subotu će biti organizovani treninzi, a u nedelju takmičenje. U subotu će ljubitelji Pab kvizova uživati u dobroj muzici, pivu i pitanjima spremnim za okršaj iz raznih oblasti.

Osim uživanja u bogatstvu proizvoda, posetioci će se opuštati uz odlično pripremljen muzički program. Oba dana počinju sa Super FM Tranzistorom i posetioci će uživati u domaćim pesmama nastalim sredinom prošlog veka da bi od 16:00 muzika prešla sa domaćih na svetske vanremenske hitove. U subotu od 20:00 za Disko Tezgu dolazi Fat Dodo koji će puštati svoj Timeless set, dok u nedelju od 18:00 Disko Tezgu preuzimaju gosti iz Rusije i Ukrajine Lie Machine, Postniy i Niko koji čine organizaciju From.

Pokrovitelj Gradskog bazara je Opština Zvezdara, a kapije se otvaraju 2. i 3. septembra u 14:00. Manifestacija će oba dana trajati do 22:00, a ulaz i ceo program su besplatni. Posebnu pogodnost imaće posetioci koji budu plaćali Visa karticom jer za njih na sve proizvode se obračunava popust od 10%.

Za sve ostale informacije pratite objave na Instagram profilu Gradski bazarGradski bazar.