Инстаграм си ти такав сам и ја

Само за љубитеље реалности упаковане у филтере. Изволите, уђите слободно

Субота 07. авг 2021.

cover image

Кафа која није завршила на у галерији као да се није ни попила. Одлазак у шопинг без лајва са питањем шта купити је могућ али у сну. Зашто излазити било где ако то нико из онлајн универзума неће видети и коментарисати.

Неупућени ће рећи немогуће. Они који су увек доступни за своју Инстаграм комуну се смешкају и већ смишљају следећи пост. Хтели или не, живот се живи на овој друштвеној мрежи.

Ким Кардашијан и даље држи рекорд по броју сакупљених лајкова. Познате личности не би биле то што јесу да не користе све могућности које су им на располагању. Када добијете сопствени филтер срећа се не да измерити.

Ни под разно не постављајте новости ако немате адекватан hashtag. Петком одговарајте на питања пратилаца. Увек будите доступни за коментар и одговор у "dm". Ах та правила...

Инстаграм је вероватно једино "место" са толико увек срећних, прелепих, згодних, увек младих људи.

Да ли је све наведено стварно истина? Наравно да не. Да ли треба оспорити модификацију чињеница? Никако.

Не упоређујте своје лице са нечијим јер то друго је прошло озбиљну обраду. Не размишљајте да само ви немате шта да обучете јер је већина гардеробе пласирана да би се продала. Не наседајте на курсеве о стицању богатства преко ноћи јер онај ко зна како се зарађује нема времена за снимање примамљивих видеа. Ако мало истражите видећете да Ворен Бафет не користи Инстраграм, на пример.

Све ово је само забава и начин да се пренесе порука. Опустите се, скролујте feed, запратите интересантне и блокирајте давеже. Ипак, много је важније колико сте кафа попили у реалности са реалним људима него колико сте црвених срца прикупили.