Шта радити до краја месеца

Фебруар у Београду 2021 има шта да понуди. Досадно неће бити, загарантовано

Среда 10. феб 2021.

cover image

Најпопуларнији датум 14. фебруар ће проћи у знаку куповине. Неки ће искористити тренутак да обнове личну винарију и високо дигну чашу и име Светог Трифуна. Живели!

Други ће похитати по веренички прстен, црвени веш, букет цвећа, плишане играчке. Да ли обележавате дан вина или дан љубави, спремите се на гужву у свакој радњи.

Препорука за све и сваки дан је шетња до споменика Стефану Немањи. На реновираном Савском тргу код величанственог споменика вас чекају водичи из Музеја града Београда. Сваког радног дана од 10:00 до 18:00, када временске прилике дозвољавају, деле своје знање о најважнијој лози у Србији - Немањићима. Осим добре фотографије вратићете се са одличним предавањем. Потпуно бесплатно.

Да се свакодневни живот полако враћа у нормалу потврђује велика музичка манифестација која почиње 13. фебруара. Фестивал BBD Nights 2021 се одржава у дворани позоришта Мадленианум, а до 19. марта ће бити организовано тачно 60 концерата. Уживо уживање само што није почело. Богата листа извођача обећава да је вредело чекати на овакав догађај.

Најкраћи и најмање предвидив месец у години ће обележити и право пролеће и хладна зима. Не одустајте од уживања у граду због времена. Пронађите дешавања у Београду по свом укусу и нека добра забава крене сад.