Šta raditi do kraja meseca

Februar u Beogradu 2021 ima šta da ponudi. Dosadno neće biti, zagarantovano

Sreda 10. feb 2021.

cover image

Najpopularniji datum 14. februar će proći u znaku kupovine. Neki će iskoristiti trenutak da obnove ličnu vinariju i visoko dignu čašu i ime Svetog Trifuna. Živeli!

Drugi će pohitati po verenički prsten, crveni veš, buket cveća, plišane igračke. Da li obeležavate dan vina ili dan ljubavi, spremite se na gužvu u svakoj radnji.

Preporuka za sve i svaki dan je šetnja do spomenika Stefanu Nemanji. Na renoviranom Savskom trgu kod veličanstvenog spomenika vas čekaju vodiči iz Muzeja grada Beograda. Svakog radnog dana od 10:00 do 18:00, kada vremenske prilike dozvoljavaju, dele svoje znanje o najvažnijoj lozi u Srbiji - Nemanjićima. Osim dobre fotografije vratićete se sa odličnim predavanjem. Potpuno besplatno.

Da se svakodnevni život polako vraća u normalu potvrđuje velika muzička manifestacija koja počinje 13. februara. Festival BBD Nights 2021 se održava u dvorani pozorišta Madlenianum, a do 19. marta će biti organizovano tačno 60 koncerata. Uživo uživanje samo što nije počelo. Bogata lista izvođača obećava da je vredelo čekati na ovakav događaj.

Najkraći i najmanje predvidiv mesec u godini će obeležiti i pravo proleće i hladna zima. Ne odustajte od uživanja u gradu zbog vremena. Pronađite dešavanja u Beogradu po svom ukusu i neka dobra zabava krene sad.