Лето на Гардошу

У јеку летње сезоне, Земун позива на легендарно дружење

Понедељак 22. јул 2019.

cover image

Лето на Гардошу 2019 ће бити актуелно све до 1. септембра. До тада имате могућност да квалитетно проведете време на култној локацији уз неизоставно земунско гостопримство. Од најмлађих до најстаријих, свако ће пронаћи своју дозу авантуре код Миленијумске куле.

Традиционална културно-уметничка смотра обухвата велики број манифестација. Понедељком и недељом се одржавају програми за децу. Аматерска позоришта гостују четвртком. Петак и субота су дани када расположење диктирају еминентне представе и концерти познатих музичара.

Ове године Лето на Гардошу пуни 18. година. Пунолетство није мала ствар и заслужује велике честитке. Са њима, под руку иду и велика очекивања. Зато су организатори припремили никада богатији програм. Лето у земунском стилу ће обележити чак 43 садржаја.


Феноменална понуда забаве, уметности и културе ће учинити да актуелно годишње доба у граду буде никада боље. Ваше је само да дођете на чувено место. Све остало препустите магичном Земуну и величанственом догађају. Кад сте већ стигли до једног од најшармантнијих делова града, обавезно оставите времена и за шетњу дуж Земунског кеја. Сва чула ће вам бити захвална.