Leto na Gardošu

U jeku letnje sezone, Zemun poziva na legendarno druženje

Ponedeljak 22. jul 2019.

cover image

Leto na Gardošu 2019 će biti aktuelno sve do 1. septembra. Do tada imate mogućnost da kvalitetno provedete vreme na kultnoj lokaciji uz neizostavno zemunsko gostoprimstvo. Od najmlađih do najstarijih, svako će pronaći svoju dozu avanture kod Milenijumske kule.

Tradicionalna kulturno-umetnička smotra obuhvata veliki broj manifestacija. Ponedeljkom i nedeljom se održavaju programi za decu. Amaterska pozorišta gostuju četvrtkom. Petak i subota su dani kada raspoloženje diktiraju eminentne predstave i koncerti poznatih muzičara.

Ove godine Leto na Gardošu puni 18. godina. Punoletstvo nije mala stvar i zaslužuje velike čestitke. Sa njima, pod ruku idu i velika očekivanja. Zato su organizatori pripremili nikada bogatiji program. Leto u zemunskom stilu će obeležiti čak 43 sadržaja.


Fenomenalna ponuda zabave, umetnosti i kulture će učiniti da aktuelno godišnje doba u gradu bude nikada bolje. Vaše je samo da dođete na čuveno mesto. Sve ostalo prepustite magičnom Zemunu i veličanstvenom događaju. Kad ste već stigli do jednog od najšarmantnijih delova grada, obavezno ostavite vremena i za šetnju duž Zemunskog keja. Sva čula će vam biti zahvalna.