Апартмани Београд: како одабрати најбољи

Лакше је него што мислите. Само пратите упутства и спаваћете тачно тамо где сте замислили

Петак 22. феб 2019.

cover image

Питање смештаја је за сваког путника прва и најважнија ставка. Уколико немате конкретан одговор, сваки даљи план је сувишан. Овом сегменту организације путовања морате посветити највећу пажњу. Ипак одлучујете где ће вам бити други дом у Београду, а од њега вам зависи цела авантура.

Прва дилема је да ли одабрати хотел или апартман. Многи путници се одлучују за опцију стан на дан из много разлога. Приватност и одређена слобода су само неки. Чини се да је мало теже пронаћи идеалан апартман у Београду због разноврсне понуде. А није тешко уопште. Корак по корак и стижете на идеалну адресу.

Када сте гост престонице Србије на кратак период, апартмани у центру су најбољи избор. Бићете у току са свим дешавањима и нећете губити драгоцено време на превоз. Ако долазите из великог града, апартмани у централним зонама су дефинитивно за вас. Дакле, држите се апартмана у Старом граду. Нећете погрешити ни са одлуком да резервишете неки од апартмана на Врачару јер овај део града деценијама важи за омиљен међу страним посетиоцима.

Апартмани на Новом Београду су веома тражени. Добра позиција, модеран дизајн, бројни садржаји и друга обележја најсавременијег дела града су, према оценама путника, атрактивни колико и сам центар. Уређене зоне уз реке, популарни ресторани, тржни центри, игралишта и паркови у изобиљу су само неке од карактеристика Новог Београда.

Није тајна да многи долазе у град због ноћног живота. Ако сте међу њима бирајте апартмане на Савском венцу. Најпознатији барови и клубови ће вам бити никада ближи. Посао вас доводи у главни град Србије? Без икакве дилеме потражите смештај у пословним апартманима. Загарантован простор за рад у овим апартманима је императив.


Породични апартмани су распрострањени у целом граду. Фокусирани на мир и безбедност, пружиће максимално уживање за све чланове породице. Посебно опремљени додатним садржајима ће вам знатно олакшати паковање али и боравак са најмлађима.

Луксузни апартмани су за путнике који не жале новац да би доживели првокласни хедонизам. Апсолутно свака жеља ће бити испуњена на овим адресама. Обавезно погледајте и понуду модерних апартмана јер се можда баш овде крије ваша друга кућа у Београду. Са друге стране, путници који воде рачуна о свом буџету ће пронаћи одличан смештај у категорији економични апартмани. Без обзира којој групи путника припадате, будите сигурни да ћете пронаћи управо оно што тражите.

Све је више гостију којима је природно окружење прво на листи жеља у одабиру смештаја. Иако је европска метропола, Београд може да се похвали импознатном количином зелених зона. Једна од таквих је Звездарска шума, а апартмани на Звездари су све траженији. У граду, а опет удаљени од градске буке. Иделан спој. Апартмани у Земуну су следећи на листи путника који не желе присуство 24/7 у главном делу града. Ако више волите природу од густог саобраћаја или шармантну архитектуру од модерних здања, одмах резервишите апартман на овој локацији.

Велики број гостију долази са кућним љубимцима. Прошло је време одвајања од најбољих пријатеља и обостране туге. Pet friendly апартмани у Београду се једнако радују доласку сваког новог љубимца колико и власницима. Нико вам неће замерити ако ваш пас можда гласно лаје или спава са вама у кревету.