Apartmani Beograd: kako odabrati najbolji

Lakše je nego što mislite. Samo pratite uputstva i spavaćete tačno tamo gde ste zamislili

Petak 22. feb 2019.

cover image

Pitanje smeštaja je za svakog putnika prva i najvažnija stavka. Ukoliko nemate konkretan odgovor, svaki dalji plan je suvišan. Ovom segmentu organizacije putovanja morate posvetiti najveću pažnju. Ipak odlučujete gde će vam biti drugi dom u Beogradu, a od njega vam zavisi cela avantura.

Prva dilema je da li odabrati hotel ili apartman. Mnogi putnici se odlučuju za opciju stan na dan iz mnogo razloga. Privatnost i određena sloboda su samo neki. Čini se da je malo teže pronaći idealan apartman u Beogradu zbog raznovrsne ponude. A nije teško uopšte. Korak po korak i stižete na idealnu adresu.

Kada ste gost prestonice Srbije na kratak period, apartmani u centru su najbolji izbor. Bićete u toku sa svim dešavanjima i nećete gubiti dragoceno vreme na prevoz. Ako dolazite iz velikog grada, apartmani u centralnim zonama su definitivno za vas. Dakle, držite se apartmana u Starom gradu. Nećete pogrešiti ni sa odlukom da rezervišete neki od apartmana na Vračaru jer ovaj deo grada decenijama važi za omiljen među stranim posetiocima.

Apartmani na Novom Beogradu su veoma traženi. Dobra pozicija, moderan dizajn, brojni sadržaji i druga obeležja najsavremenijeg dela grada su, prema ocenama putnika, atraktivni koliko i sam centar. Uređene zone uz reke, popularni restorani, tržni centri, igrališta i parkovi u izobilju su samo neke od karakteristika Novog Beograda.

Nije tajna da mnogi dolaze u grad zbog noćnog života. Ako ste među njima birajte apartmane na Savskom vencu. Najpoznatiji barovi i klubovi će vam biti nikada bliži. Posao vas dovodi u glavni grad Srbije? Bez ikakve dileme potražite smeštaj u poslovnim apartmanima. Zagarantovan prostor za rad u ovim apartmanima je imperativ.


Porodični apartmani su rasprostranjeni u celom gradu. Fokusirani na mir i bezbednost, pružiće maksimalno uživanje za sve članove porodice. Posebno opremljeni dodatnim sadržajima će vam znatno olakšati pakovanje ali i boravak sa najmlađima.

Luksuzni apartmani su za putnike koji ne žale novac da bi doživeli prvoklasni hedonizam. Apsolutno svaka želja će biti ispunjena na ovim adresama. Obavezno pogledajte i ponudu modernih apartmana jer se možda baš ovde krije vaša druga kuća u Beogradu. Sa druge strane, putnici koji vode računa o svom budžetu će pronaći odličan smeštaj u kategoriji ekonomični apartmani. Bez obzira kojoj grupi putnika pripadate, budite sigurni da ćete pronaći upravo ono što tražite.

Sve je više gostiju kojima je prirodno okruženje prvo na listi želja u odabiru smeštaja. Iako je evropska metropola, Beograd može da se pohvali impoznatnom količinom zelenih zona. Jedna od takvih je Zvezdarska šuma, a apartmani na Zvezdari su sve traženiji. U gradu, a opet udaljeni od gradske buke. Idelan spoj. Apartmani u Zemunu su sledeći na listi putnika koji ne žele prisustvo 24/7 u glavnom delu grada. Ako više volite prirodu od gustog saobraćaja ili šarmantnu arhitekturu od modernih zdanja, odmah rezervišite apartman na ovoj lokaciji.

Veliki broj gostiju dolazi sa kućnim ljubimcima. Prošlo je vreme odvajanja od najboljih prijatelja i obostrane tuge. Pet friendly apartmani u Beogradu se jednako raduju dolasku svakog novog ljubimca koliko i vlasnicima. Niko vam neće zameriti ako vaš pas možda glasno laje ili spava sa vama u krevetu.