Новембар у Београду 2018

За нај градски провод не постоји лоше време

Петак 02. нов 2018.

cover image

Са померањем сата уназад, дефинитивно смо ушли у зимски режим. И баш ово правило је главни осумњичени за хроничну поспаност. Кад смо код правила, не заборавите на једно важно. По закону, рок за замену летњих гума зимским је 1. новембар. Уколико су температуре изнад просечних за ово доба године, тачније изнад седам до осам степени, нисте обавезни да возите на четири зимске гуме. Можете да чекате последњи тренутак тј. први снег или да прописно испоштујете закон што пре. Одлука је на вама али имајте у виду да су казне од 6.000 па све до 200.000 динара. Дефинитивно је забавније потрошити новац на одлазак у ресторан или улазнице за неки концерт него плаћати саобраћајне казне.

Важна информација за све који су овог новембра у Београду - ово је тотално музички месец. Коју год музику да слушате, пронаћи ћете је на репертоару. Уживо. Биља Крстић и Бистрик, Балканополис, Галија, Elsiane, заједнички концерт четири звезде - Васила, Бисере, Габи и Матије, затим My Baby, Нено Белан и Фиуменс, Калиопи, Стефан Миленковић, Александра Радовић, Prti Bee Gee, концерт познатих извођача домаће музике из осамдесетих, Рок опера, Alestorm, Peter Murphy и многи други ће наступати на најпознатијим местима у граду.


Још мало и стиже Нова година. Прави тренутак за сајмове и зимске смотре. Београдски сајам ће 18. новембра бити адреса са највише кућних љубимаца на једном месту. Међународна изложба паса, Cacib 2018 ће окупити више од 1.000 учесника за титулу "најлепши пас". Најмање двадесет интернационалних кинолошких судија ће бирати нај пса на догађају који се организује 63. пут.

Национална гастрономија ће бити главни разлог доласка на исту локацију од 21. до 24. новембра када се одржава 13. Сајам етно хране и пића. Ручно рађено, укусно, органско, провереног квалитета. Само овакви производи ће бити у понуди. На истом месту, Београдском сајму, од 29. новембра до 2. децембра неће бити највише паса нити заљубљеника у укусе из Србије. Фанови зиме и зимских спортова коначно имају манифестацију за себе - Експозим 2018. Без лажне скромности, овог новембра ће сви уживати у граду.

Славе су у јеку. Домаћини су фокусирани на организацију важног датума и баве се акцијама и другим потрошачким дилемама. Да ли куповати у познатим трговачким ланцима или поклонити поверење и новац новоотвореном "Лидл" бренду? Шта год да одлучите, прославите своју славу у срећи и миру.

Није свеједно ни гостима који обилазе славе. Неретко се деси да су неопходне моћи супер организованог менаџмента како би се испоштовали сви домаћини. Вама желимо да постигнете све и да се не угојите од славских специјалитета.