Лето на Гардошу 2018

Култура, уметност и забава у популарном делу шармантног Земуна

Недеља 15. јул 2018.

cover image

Ако сте били заузети ове године и пропустили омиљене представе, концерте и филммове, летња фестивалска понуда је ту да вам све то надокнади. До 31. августа препоручујемо да посетите две градске манифестације. Под покровитељством Градске општине Земун, Лето на Гардошу доноси прегршт занимљивих садржаја.

Седамнаесто Лето на Гардошу, тачније код Миленијумске куле доноси 41 програм који обухвата представе аматерских и професионалних позоришта, гостујуће представе и концерте. Од мноштва издвајамо "Ријалити обрачун" са Иваном Бекјаревим у главној улози, гостовање позоришта из Јагодине са представом "Сабрана дела В. Шекспира", представу "Господин Посланик" у којој ће вас насмејати Марко Живић, "Сигурну мушку кућу" у којој се надигравају Борис Миливојевић и Нада Блам и "Оркестар Титаник" у продукцији КЦ Пријепоље.


Лето на Гардошу најмлађима нуди авантуре Принца Жабе и Пасуљка, Боће злоће и Пинокија, принцеза и витезова, Ивице и Марице. Гарави Сокак ће музички разгалити земунске фрајле, а уз Горана Султановића и његов блуз са новом енергијом започните нови дан.

Лето на Кеју 2018. је још једна земунска манифестација углавном намењена најмлађим суграђанима. Дечје представе, ликовне, плесне, музичке и face painting радионице забавиће клинце и клинцезе. Овог лета, Миленијумска кула и Земунски кеј су посебно атрактивне локације за одличним програмом у коме ће све генерације уживати. Видимо се у Земуну!