Leto na Gardošu 2018

Kultura, umetnost i zabava u popularnom delu šarmantnog Zemuna

Nedelja 15. jul 2018.

cover image

Ako ste bili zauzeti ove godine i propustili omiljene predstave, koncerte i filmmove, letnja festivalska ponuda je tu da vam sve to nadoknadi. Do 31. avgusta preporučujemo da posetite dve gradske manifestacije. Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, Leto na Gardošu donosi pregršt zanimljivih sadržaja.

Sedamnaesto Leto na Gardošu, tačnije kod Milenijumske kule donosi 41 program koji obuhvata predstave amaterskih i profesionalnih pozorišta, gostujuće predstave i koncerte. Od mnoštva izdvajamo "Rijaliti obračun" sa Ivanom Bekjarevim u glavnoj ulozi, gostovanje pozorišta iz Jagodine sa predstavom "Sabrana dela V. Šekspira", predstavu "Gospodin Poslanik" u kojoj će vas nasmejati Marko Živić, "Sigurnu mušku kuću" u kojoj se nadigravaju Boris Milivojević i Nada Blam i "Orkestar Titanik" u produkciji KC Prijepolje.


Leto na Gardošu najmlađima nudi avanture Princa Žabe i Pasuljka, Boće zloće i Pinokija, princeza i vitezova, Ivice i Marice. Garavi Sokak će muzički razgaliti zemunske frajle, a uz Gorana Sultanovića i njegov bluz sa novom energijom započnite novi dan.

Leto na Keju 2018. je još jedna zemunska manifestacija uglavnom namenjena najmlađim sugrađanima. Dečje predstave, likovne, plesne, muzičke i face painting radionice zabaviće klince i klinceze. Ovog leta, Milenijumska kula i Zemunski kej su posebno atraktivne lokacije za odličnim programom u kome će sve generacije uživati. Vidimo se u Zemunu!